in

ΣΟΚ στην Καλαμάτα – Σε νοσοκομείο της Αθήνας το 6χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Το 6χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από τη Μεσσηνία σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε την ώρα που έπαιζε…

  • Στα χέρια των γιατρών παραμένει το 6χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε στη Μεσσηνία. Αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε με το παιδί να έχει πληγές στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η ζωή της δεν κινδυνεύει. Θα χρειαστεί όμως χρόνος τόσο για να επουλωθούν τα τραύματα όσο και για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ από τα όσα έζησε. Στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς οι γονείς της.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας η 6χρονη που δέχθηκε επίθεση από σκύλο το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα στην Υάμεια, στη Μεσσηνία. Η μικρή, που βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές στην περιοχή, φέρει βαθιά τραύματα, ειδικά στο πρόσωπο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για αδέσποτο σκύλο.

  • Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μικρή έπαιζε έξω από το σπίτι όταν ένα αδέσποτο σκυλί της επιτέθηκε. Οι γονείς έσωσαν το κορίτσι και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. «Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια», τόνισε στο Live News φίλος της οικογένειας της 6χρονης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε.

  • «Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», είπε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νικολάου

Η Ευρυδίκη στο Μάλμε – «Σαν σήμερα πριν 32 χρόνια» (βίντεο)