in

Καλαμάτα ΤΩΡΑ – Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από αδέσποτη ναυτική φωτοβολίδα στο σπίτι τους

Παραλίγο τραγωδία σε σπίτι στην Καλαμάτα από ναυτική φωτοβολίδα. Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο τραυματισμένοι για τις πρώτες βοήθειες…

  • Ένα εγκληματικό λάθος και μια απερισκεψία τρομακτική, λίγο έλειψε να στοιχίσει δύο ζωές στην Καλαμάτα. Ναυτική φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε σε κατοικημένη περιοχή, αλλά δεν πήρε ύψος και καρφώθηκε σε αυλή σπιτιού. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί, ένας πατέρας με την κόρη του, που τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αργότερα επέστρεψαν σπίτι. Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν άμεσα και συνελήφθη ένας 58χρονος που κατηγορείται για τα όσα έγιναν.

Πιο αναλυτικά ο 58χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 58χρονος εκτόξευσε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μία ναυτική φωτοβολίδα, η οποία κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 64χρονος άνδρας και η 37χρονη κόρη του.

  • Στην συνέχεια, πατέρας και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν καλά στην υγείας τους.

Στο πλαίσιο της ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν τον 58χρονο και όπως προέκυψε είχε εκτοξεύσει την φωτοβολίδα από σημείο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την αυλή του σπιτιού, όπου κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Survivor” – Με πόσα χρήματα επιστρέφει η Αναστασία Τσέρου;

Ενδοοικογενειακή βία – Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα. Οι απειλές και οι καταγγελίες