in

ΣΟΚ στη Βέροια – Μαζί με τον ανήλικο γιο του καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης

Στην αποκάλυψη μιας οικογενειακής «επιχείρησης» για την εσωτερική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από έναν 54χρονο και τον ανήλικο γιο του οδήγησαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και επιβεβαιώθηκαν από τις έρευνες.

  • Με την βοήθεια συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία τους σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου ανακάλυψαν το φυτώριο που καλλιεργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών και τα κατέσχεσαν, όπως και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν με λαμπτήρες, ενισχυτές, σύστημα εξαερισμού και άλλα σύνεργα.

Ο 54χρονος πατέρας δεν βρισκόταν στο σπίτι, όπου συνελήφθη ο 17χρονος γιος του, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ σε βάρος του 54χρονου πατέρα του σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες και για παραμέληση της εποπτείας του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρόμος για τον Λούκα Βιλντόζα – Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά

“Καψόνι” του Μαρινάκη στον Αρναούτογλου – Αλλαγή πλάνων! (Vid)