in

CryCry

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Πακιστανός βίασε 17χρονη πίσω από θάμνο στο κέντρο της πόλης

Σοκάρει η είδηση του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν βίασε την 17χρονη σε δημόσιο χώρο, στο κέντρο της πόλης.

  • Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, η 17χρονη πλησίασε τον δράστη μαζί με έναν φίλο της για να αγοράσει χασίς. Ο Πακιστανός της είπε ότι για να της πουλήσει χασίς θα έπρεπε να τον ακολουθήσει παραπέρα. Την τράβηξε από το χέρι και την πήγε πίσω από έναν θάμνο. Της είπε ότι δεν ήθελε τα λεφτά που κρατούσε στο χέρι της αλλά ήθελε άλλα. Σήκωσε τη μπλούζα της και άρχισε να την χουφτώνει. Στη συνέχεια σήκωσε τη φούστα της και την βίασε. Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του Ιουνίου, στην περιοχή της Ροτόντας.

Η 17χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί είπαν στην 17χρονη να ενημερώσει το 100 σε περίπτωση που ξαναδεί τον δράστη.

 

  • Αυτό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η ανήλικη είδε τον βιαστή της στην περιοχή της Καμάρας.

 

Κάλεσε στο 100 και μέσα σε λίγα λεπτά ο Πακιστανός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κλέλια Ανδριολάτου- Δείτε την σε γυμνή σκηνή…

Φωτιά σε αγροτική έκταση στον Γάβρο Καλαμπάκας (φωτό)