Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Αυτοκαταγγέλθηκε για βιασμό της 60χρονης συντρόφου του

1 Min Read

Μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη και σοβαρή υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά την εμφάνιση ενός 66χρονου άνδρα σε αστυνομική υπηρεσία, όπου φέρεται να κατήγγειλε ο ίδιος τον εαυτό του για τον βιασμό της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 66χρονος παρουσιάστηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη τη 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της, όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί του

. Μετά την καταγγελία που έκανε ο ίδιος στις Αρχές, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προανάκρισης, με τις Αρχές να συλλέγουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα δεν έχει καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές, γεγονός που αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της έρευνας.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ αναμένονται οι καταθέσεις και οι εισαγγελικές ενέργειες που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία της διαδικασίας.

Share This Article