in

Σοκ στη Ρόδο – 37χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει με σουγιά – Την βρήκε αιμόφυρτη η μητέρα της

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει μία 37χρονη στη Ρόδο, καρφώνοντας έναν σουγιά στην κοιλιά της.

Η 37χρονη το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της, της είπε ότι αγαπάει τη γιαγιά της και διέκοψε την επικοινωνία. Η μητέρα της αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και άμεσα κατευθύνθηκε στο σπίτι της κόρης της, στην πόλη της Ρόδου, όπου την βρήκε αιμόφυρτη, με έναν αναδιπλούμενο σουγιά, μήκους 10 εκατοστών, με λάμα μήκους 7 εκατοστών, καρφωμένο στην κοιλιά της. Η γυναίκα αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και έσπευσαν διασώστες με μηχανή, για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 37χρονη, η οποία στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, αφού μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με τον σουγιά καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα, μπήκε άμεσα στο χειρουργικό τμήμα όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή και για την αποκατάσταση των τραυμάτων.

Η 37χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Το αιχμηρό αντικείμενο κατασχέθηκε, ενώ με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, η γυναίκα, μετά την χειρουργική κλινική θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική για ψυχιατρική εκτίμηση.

Από την μέχρι τώρα προανάκριση προκύπτει ότι η 37χρονη αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ υπήρξε στο παρελθόν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μητσοτάκης – Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας από την ακρίβεια μέχρι την ασφάλεια

Ο Γιάννης Βαρδής απαντά στα «σκουπίδια» της Φιλοθέης Μωβ – «Η αδελφή μου μπορεί να ακυρώσει τον γάμο, ας έχει τον νου της»