in

ΣΟΚ στη Κάλυμνο – Τους έστελναν κάψουλες με κοκαΐνη σε δέματα

Με αποστολές δεμάτων από το εξωτερικό παραλάμβαναν στην Κάλυμνο ποσότητες κοκαΐνης συσκευασμένης σε κάψουλες τις οποίες διακινούσαν τρεις Έλληνες ηλικίας 33, 36 και 38 χρόνων, μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

  • Όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της επιχείρησης για την σύλληψή τους, ο 38χρονος ήταν ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας και οργάνωνε τις προμήθειες των ναρκωτικών με τα δέματα που του έστελναν άγνωστοι συνεργοί του. Με την βοήθεια των άλλων δυο, τα διακινούσαν στο νησί και μοίραζαν τα κέρδη από τις πωλήσεις.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στις κατοικίες τους και σε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, βρέθηκαν 26 κάψουλες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ακόμη, βρέθηκαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και ερευνάται αν είχαν διοχετεύσει και άλλα στην τοπική αγορά. Επιπλέον, κατασχέθηκαν βραδύκαυστο φυτίλι μήκους επτά εκατοστών, ένα μοτοποδήλατο, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 140 ευρώ.

  • Σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση ναρκωτικών, κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και κατοχή εκρηκτικών υλών και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ – Η Σπίαρς χρειάζεται νέα κηδεμονία και βαριά φάρμακα. Είναι απένταρη

Silia Kapsis – Εξηγεί γιατί δεν συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάτι