in

AngryAngry

Σοκ στη Χίο – Οδηγός ΙΧ ήθελε με το… ζόρι να μεταφέρει 13χρονη στο σχολείο!

Ανάστατη είναι η οικογένεια 13χρονης μαθήτριας καθώς στις 7.20 το πρωί στην κάθοδό της από την οδό Ιουστινιάνη (από Τουρλωτή) προς Άγιο Ιάκωβο στη Χίο, προκειμένου να πάρει το λεωφορείο που θα την μετέφερε στο Μουσικό Σχολείο, σταμάτησε ΙΧ λευκό αυτοκίνητο και ο οδηγός του επέμενε – όπως καταγγέλλει η μητέρα της, Αγγελική Καράβα – να μπει το κορίτσι στο όχημά του για να το πάει εκείνος – όπως της έλεγε – στο σχολείο.

  • Το κορίτσι, που εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της, αρνήθηκε αλλά ο οδηγός συνέχισε να της προτείνει να μπει στο όχημα, μέχρι που κάποια στιγμή μετά τις συνεχείς αρνήσεις της έφυγε.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού έφτασε στη στάση του λεωφορείου επικοινώνησε με τη μητέρα της τρομαγμένη αρκετά από το περιστατικό και τις έκανε γνωστά τα όσα έγιναν.

Ο παππούς της, είπε η Αγγελική Καράβα, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενημέρωσε ήδη την Αστυνομική Δ/νση Χίου για το περιστατικό και αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες και από την κατάθεση της 13χρονης, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός του οχήματος και να διερευνηθούν οι προθέσεις του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:alithia

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη – «Έθαψαν λάθος νεκρούς; Έγινε αυτό που φοβόμασταν…»

Καταγγελία στη Νέα Σμύρνη – «Υπάλληλος σε παιδικό σταθμό ζήτησε από 3χρονο αγοράκι να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα!»