in

CryCry

Σοκ στoν χώρο της εστίασης – Νεκρός ξαφνικά ο επιχειρηματίας Στέλιος Γουναρόπουλος

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Ζαχαροπλάστη και επιχειρηματία Στέλιου Γουναρόπουλου που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 53 ετών.

Ο Στέλιος, ακούραστος εργάτης των επιχειρήσεων του (ζαχαροπλατεία –Κέτεριγκ) το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου βρισκόταν στο κτήμα Σίδερη στο Μύτικα όπου προετοίμαζε προσωπικά με τους συνεργάτες του το κέτερινγκ μιας εκδήλωσης.
Χωρίς τίποτα να προϊδεάζει αυτό που θα γινόταν ένιωσε έντονη δυσφορία και κάθισε σε μια καρέκλα.

 

 

  • Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

 

 

Ο Στέλιος Γουναρόπουλος ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από τους πιο επιτυχημένους στο χώρο των ζαχαροπλαστείων και των διοργανώσεων εκδηλώσεων.

Ξεκίνησε με το πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο της Λιανής Άμμου όπου η ποιότητα των γλυκών του τον έκαναν σύντομα γνωστό σε όλη την Εύβοια. Επεκτάθηκε με άλλα τρία ακόμα καταστήματα στον Καράμπαμπα, στηn Αγγελή Γοβιού (κάτω από το ξενοδοχείο Παλίρροια) και στο πρώην εργοστάσιο ΔΑΡΙΓΚ (εργαστήριο παραγωγής). Ήταν παράλληλα από τους καλύτερους επιχειρηματίες Κέτεριγκ ενώ η διαρκής ανάγκη του να εξελίσσεται τον έβαλε και στο χώρο της ψυχαγωγίας όπου ετοίμαζε για φέτος το καλοκαίρι ένα μεγάλο τόλμημα στις Αλυκές Δροσιάς αγοράζοντας και ανακαινίζοντας το πρώην Μαντείο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξυλόκαστρο ΤΩΡΑ – Μα πόσο ήπιε; Πάρκαρε το αυτοκίνητο μέσα στην θάλασσα! (Εικόνα)

Νέα Χαλκηδόνα – Επίθεση σε 4 ανηλίκους. Μαχαίρωσαν 15χρονο στην κοιλιά!