in

AngryAngry CuteCute CryCry LoveLove OMGOMG

Σοκ! Νεκρός δημοσιογράφος την ώρα που κάλυπτε δολοφονία 20χρονης…

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η αμερικανική κοινή γνώμη μετά τη δολοφονία τηλεοπτικού ρεπόρτερ την ώρα που κάλυπτε τον φόνο 20χρονης γυναίκας.

  • Δράστης και των δύο εγκλημάτων θεωρείται ο ίδιος νεαρός ο οποίος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από ώρες για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο.

Την Τετάρτη ο 24χρονος ρεπόρτερ Ντίλαν Λίονς μαζί με κάμεραμαν του τοπικού καλωδιακού τηλεοπτικού σταθμού Spectrum News 13 βρισκόταν στο σημείο του Ορλάντο της Φλόριντα, όπου πέντε ώρες νωρίτερα είχε δολοφονηθεί μια 20χρονη.

  • Ενώ ο Λίονς έκανε ρεπορτάζ στον τόπο του εγκλήματος, εμφανίστηκε ο 19χρονος Κιθ Μέλβιν Μόουζες, σύμφωνα με την αστυνομία, ο οποίος άνοιξε πυρ με στόχο το τηλεοπτικό συνεργείο, σκοτώνοντας τον ρεπόρτερ και τραυματίζοντας τον κάμεραμαν.

Ο Μόουζες το έβαλε στα πόδια και, αφού εισέβαλε σε διπλανό διαμέρισμα, σκότωσε ένα κορίτσι εννέα ετών και τραυμάτισε τη μητέρα του.

  • Ο Μόουζες, που όταν συνελήφθη χασκογελούσε μπροστά στις κάμερες, θεωρείται από την αστυνομία ο δράστης και των τριών φόνων.

Σε βάρος του νεαρού, που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, θα ασκηθεί ποινική δίωξη για τρεις δολοφονίες και δύο απόπειρες φόνου, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Οραντζ, Τζον Μίνα.

Σύμφωνα με τον σερίφη, δεν είναι σαφή τα κίνητρα καμιάς από τις επιθέσεις. Ωστόσο, ο Κιθ Μέλβιν Μόουζες πιστεύεται πως γνώριζε το πρώτο θύμα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κερατσίνι ΤΩΡΑ – Μάνα κατήγγειλε ότι ανήλικοι απήγαγαν την 14χρονη κόρη της και…

Πάτρα- Πυγμάχος έδειρε άνδρα εξαιτίας ενός προπονητή!