in

OMGOMG

Βοιωτία ΤΩΡΑ – Νεκρός 17χρονος από πυρά αστυνομικού

Ένας 17χρονος νεκρός είναι το αποτέλεσμα καταδίωξης αστυνομικών τα ξημερώματα στην περιοχή της Βοιωτίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για ανήλικο ρομά, όπου μαζί με άλλα παιδιά της ηλικίας του επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο οι αστυνομικοί έκαναν σήμα για να σταματήσει.

 

  • Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα οι αστυνομικοί το ακολούθησαν και στη διασταύρωση για το χωριό Λεοντάρι, το ΙΧ προσέκρουσε άλλο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε.

 

 

Οι αστυνόμοι υποστηρίζουν ότι δύο άνδρες της ΟΠΚΕ προσέγγισαν ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά το αυτοκίνητο ζητώντας από τους επιβαίνοντες να κατέβουν. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η σφαίρα του αστυνομικού διαπέρασε τα δάχτυλα του 17χρονου την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και καρφώθηκε στη θωρακική χώρα.

 

 

 

 

 

Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας λαμβάνουν καταθέσεις απ΄όλους τους εμπλεκομένους ενώ σχηματίζεται δικογραφία για τον αστυνομικό ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Νιώθω πιο όμορφος από ποτέ» – Ο Δασκαλάκης δείχνει τα σημάδια που του προκάλεσε ο καρκίνος

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον 17χρονο που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού