in

CryCry OMGOMG

Σοκ – Νεκρή η «βασίλισσα» των blog για μαμάδες…

Με λεπτομέρειες εξέθετε στο μπλογκ που είχε τις εκρήξεις θυμού των παιδιών της, τις προκλήσεις της ψυχικής της υγείας και τους αγώνες της με τον αλκοολισμό και την επιλόχεια κατάθλιψη.

  • Η Αμερικανίδα Χέδερ Άρμστρονγκ, η «Βασίλισσα των μαμάδων μπλόγκερ» βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 47 ετών με τον φίλο της να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Έγινε διάσημη τη δεκαετία του 2000 καταγράφοντας τα σκαμπανεβάσματα της μητρότητας με το ψευδώνυμο «Dooce». Ο σύντροφός της Πιτ Άσνταουν δήλωσε στο Associated Press ότι τη βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στη Γιούτα.

  • Στην ιστοσελίδα της «Dooce» έγραφε συχνά για τα παιδιά της, τη δουλειά, το σεξ, την φυγή της από την εκκλησία των Μορμόνων και τις προσωπικές της μάχες με την κατάθλιψη και το αλκοόλ .

Στο απόγειο της δημοτικότητάς του, το «Dooce» δεχόταν περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.

  • Αυτό έγινε το 2009, τη χρονιά που η Άρμστρονγκ συμπεριελήφθηκε στην ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes» με τις 30 γυναίκες που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στα ΜΜΕ

Σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας «Wall Street Journal», μέχρι το 2009, το μπλογκ της Χέδερ μπορεί να είχε έσοδα 40.000 δολαρίων το μήνα από τις πληρωμένες διαφημίσεις.

  • Η Άρμστρονγκ είχε όχι μόνο ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά ήταν και συγγραφέας τριών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των απομνημονευμάτων της, το 2009, υπό το τίτλο:«It Sucked and then I Cried: How I Had a Baby, a Breakdown and a Much Needed Margarita».

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Άρμστρονγκ υπέφερε από χρόνια κατάθλιψη σε όλη της, την οποία ξεκίνησε να αντιμετωπίζει στο κολέγιο.

  • Ο σύντροφός της δήλωσε ότι η Άρμστρονγκ ήταν νηφάλια από το αλκοόλ για περισσότερους από 18 μήνες, αλλά πρόσφατα είχε υποτροπιάσει.

Από τον πρώτο της γάμο, απέκτησε μία κόρη, τη Λέτα, κι έναν γιο, τον Mάρλο.

  • Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», το 2002, η Άρμστρονγκ απολύθηκε από τη δουλειά της ως σχεδιάστρια ιστοσελίδων στο Λος Άντζελες, αφού ένα κακόβουλο ιστολόγιο όπου έδινε στους συναδέλφους της ψευδώνυμα βρέθηκε ότι ήταν δικό της. Η απομάκρυνσή της, και το γεγονός ότι η ίδια στοχοποιήθηκε, πυροδότησε μια δημόσια συζήτηση για το απόρρητο, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της.

Σε λεζάντα στο μπλογκ της «Dooce» που ανέβηκε χθες στο Instagram, έγραψε ανακοινώνοντας τον θάνατό της: «Κρατήστε τους αγαπημένους σας κοντά και αγαπήστε όλους τους άλλους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Καιρός σήμερα – Συνεχίζεται η αστάθεια με βροχές και σκόνη. Έρχονται τα πρώτα 30άρια

Ιωάννινα ΤΩΡΑ- Χειροπέδες σε 9 ανήλικους για βανδαλισμούς σε σχολείο