in

OMGOMG

Σοκ και δέος στον ΣΚΑΪ με τα νούμερα του τελικού του «Survivor». Τι θα γίνει με το «Celebrity»

«Απ’ τα 70αρια του Ντάνου στα 20αρια του Survivor All Star». Αυτή η ατάκα ακούστηκε χθες στο Φάληρο και το κλίμα ήταν βαρύ καθώς ναι μεν οι πάντες προεξοφλούσαν πως δεν θα πάει ο τελικός του «All Star Survivor» τόσο καλά όσο οι προηγούμενοι κανείς όμως δεν περίμενε αυτό το βατερλώ με το φινάλε του ριάλιτι να μην πιάνει καν το 30%.

 

 

  • Και βέβαια το «Σασμό» απέναντι να «σαρώνει». Τώρα ξεκινά σε λίγες μέρες η προετοιμασία για το «I am a Celebrity get me out of here» και όπως έμαθα τέθηκε απαράβατος όρος στον Ατζούν από τα στελέχη του ΣΚΑΪ να είναι εκείνα που θα εγκρίνουν την τελική λίστα με τους celebrities.

 

Όπως φυσικά και τον συμπαρουσιαστή του Λιανού. Ακούγεται το όνομα του Βασάλου ακόμη όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί. Εν τω μεταξύ υπό το φόβο μιας μεγάλης αποτυχίας ήδη το μπάτζετ του καινούργιου ριάλιτι συμπιέζεται προς τα κάτω…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Με το κλοουνίστικο “χιούμορ” του ριαλιτοτραγουδιάρη Λιανού (τυχαίο ότι σε ΑΝΤ1 και Alpha είχε πάει άπατος και κατέληγε κομπάρσος σε πάνελ; ) να μην περιμένουν τίποτα. Επίσης, το “I’m a Celebrity” είναι εντελώς αηδιαστικό και τρας. Όποιος λάβει μέρος θα γίνει ρεζίλι, όπως συνέβη φέτος στο All Star, που έβαζαν λάσπες στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο μαγιό στις πρώτες δοκιμασίες.

Έπεσε μετεωρίτης στη Βουλγαρία – Ορατός από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Έβρο

Αρκετά με τις παρανομίες – Φρένο στη λειτουργία του ξενοδοχείου Coco-Mat