in

OMGOMG

ΣΟΚ για πρώην παίκτη του GNTM – Νεκρή η μητέρα του…

Βυθισμένος στο θρήνο είναι πρώην παίκτης του GNTΜ, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο Facebook, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

  • Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, η μητέρα του, είχε νικήσει ήδη μια φορά τον καρκίνο, ωστόσο ο δεύτερος ήταν αλύπητος.

Η ανάρτηση του πρώην παίκτη του GNTM

  • «Την Πέμπτη 11/5 απεβίωσε η πολύτιμη μητέρα μας Ρεγγίνα Αντωνέλου μετά από μάχη που έδωσε για μικρό διάστημα με τον καρκίνο. Η αποχαιρετιστήρια συνάντηση θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 . Έπειτα από επιθυμία της θα γίνει πολιτική κηδεία στο κοιμητήριο αγίων Θεοδώρων. Άλλη μια επιθυμία της προαιρετικά είναι η παρευρισκόμενοι να φορούν λευκή ενδυμασία. Προς τιμήν της προσφοράς και του αγώνα που έδωσε η πολυτιμή μας μητέρα καλούμε όλους όσους παρευρεθούν στην κηδεία αντί για στεφάνια να φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες», έγραψε ο Μάκης Κατσανέας, τον οποίο γνωρίσαμε στις audition του GNTM.

Πάτα ΕΔΩ για την ανάρτηση…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ! Μαστίγωσε στη μέση του δρόμου έναν άνδρα με φίδι μετά από καβγά…

Άρτα – Χειροπέδες σε νεαρούς για απόπειρα ληστείας σε βάρος πεζού