in

CryCry

Σοκ για Έλληνα τραγουδιστή – Κάηκε στη σκηνή και κατέβηκε με έγκαυμα 3ου βαθμού

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής κάηκε στην πίστα και ήταν ιδιαίτερα σοβαρό αφού είχε έγκαυμα 3ου βαθμού.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον Νίκο Κουρκούλη να αναφέρθηκε στο άσχημο περιστατικό που έζησε στην πίστα.

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο κλειστά μικρόφωνα αλλά και κλειστά φώτα. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα” και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”. Τότε, την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με τη φλόγα”, στην πρεμιέρα κάηκα κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Μίλησε επίσης και για την πίστη του στον Θεό: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σάλος μετά την αποκάλυψη influencer ότι σκότωσε δύο γάτες όταν ήταν…

Βασίλης Καρράς – Αυτές είναι οι νέες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Αμερική