in

ΣΟΚ – Δίδυμο έκλεβε αυτοκίνητα σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη

Τουλάχιστον τρία οχήματα είχαν κλέψει δυο Έλληνες από περιοχές της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης, ενώ είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν ακόμη ένα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό ποιον σκοπό είχαν. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και συνελήφθη ο ένας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

  • Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ανδρών, που έφτασαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής με ένα αυτοκίνητο σε μια μονοκατοικία σε περιοχή της Ημαθίας και έκλεψαν ένα άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αυλή. Το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο ένας από τους δράστες και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές οχημάτων από την Ημαθία και τη Θεσσαλονίκη και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν ένα ακόμη από άλλη περιοχή της Ημαθίας. Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς σκόπευαν να τα χρησιμοποιήσουν.

  • Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένη κλοπή και απόπειρα κλοπής τροχοφόρου, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΓΥΠΑΣ ο Βασσάλος – “Πέσιμο” στην Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή της!

Δανάη Μπάρκα – «Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ»