in

CuteCute OMGOMG CryCry LOLLOL

Σοκ – Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός Σοφία Βεργάρα το 2014, μετά τον χωρισμό της από τον τότε αρραβωνιαστικό της, ξεκίνησε να βγαίνει με τον 46χρονο ηθοποιό, Joe Manganielloκαι ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έξι μήνες αργότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

  • Παντρεύτηκαν το 2015 σε μια τελετή στο Palm Beach όπου πολλοί επώνυμοι είχαν δώσει το παρών. Σήμερα, 7 χρόνια μετά χωρίς να δώσουν εξηγήσεις απλά ανακοινώνουν τον χωρισμό τους! Το ειδύλλιό τους, τα πέντε χρόνια διαφοράς ηλικίας και τα τρυφερά λόγια που έλεγαν ο ένας για τον άλλο

 

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», είπαν χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί, στην ιστοσελίδα PageSix.

 

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται. «Η Σοφία και ο Τζόε έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φωτιά στον Σαρωνικό – Τραυματίστηκαν τρεις εθελοντές πυροσβέστες

Τελευταία εικόνα για Δερβενοχώρια – Η φωτιά κατευθύνεται προς την Οινόη και την Μαγούλα