in

Ανατριχίλα – Ανήλικος γιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του στο κρεβάτι της

Ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν έναν 13χρονο να παραμονεύει πάνω από το κρεβάτι της μητέρας του λίγο πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.Οι φρικιαστικές εικόνες που καταγράφηκαν από οθόνη παρακολούθησης μωρών δείχνουν τον 13χρονο, που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του ενώ κοιμόταν, να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της λίγες στιγμές προτού τη χτυπήσει με μαχαίρι, ενώ η νεογέννητη αδελφή του κοιμόταν σε μια κούνια λίγα βήματα πιο πέρα.Οι ασπρόμαυρες εικόνες που μοιράστηκε το γραφείο του εισαγγελέα τη Δευτέρα δείχνουν τον Ντέρεκ Ρόζα να στέκεται πάνω από τη μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της, στις 12 Οκτωβρίου.

  • Λίγο μετά τις 11 εκείνο το βράδυ, ο 13χρονος φαίνεται να σκύβει πάνω από τη μητέρα του. Περίπου μισή ώρα αργότερα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τη δολοφονία της.Οι εισαγγελείς δεν έχουν ακόμη δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.Μια άλλη εικόνα δείχνει τον 13χρονο να βγάζει τη γλώσσα του έξω και να κάνει μια χειρονομία, με το χέρι να φαίνεται να έχει κηλίδες αίματος, σε μια selfie που φέρεται να έστειλε σε έναν φίλο μετά τη δολοφονία.Το γραφείο του εισαγγελέα μοιράστηκε επίσης μια εικόνα ενός μαχαιριού με ροζ λαβή και κάτι που φαίνεται να είναι αίμα πάνω του.

Κατά τη διάρκεια μιας 18λεπτης κλήσης με τον τηλεφωνητή της αστυνομίας τη νύχτα του φόνου, ο Ρόζα είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη μητέρα του και έστειλε μια φωτογραφία των φρικιαστικών επακόλουθων σε έναν φίλο του, λέγοντας στον τηλεφωνητή: «Υπάρχει αίμα σε όλο το πάτωμα».Φέρεται επίσης να είπε: «Έχω το όπλο μαζί μου. Θα πυροβολούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Δεν το ήθελα. Υπάρχει ένα μαχαίρι στο δωμάτιό μου και ένα όπλο στο σαλόνι».Ο πατριός του ζούσε επίσης στο διαμέρισμα, αλλά έλειπε από την πόλη για δουλειά την ώρα της δολοφονίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είναι τελικά ζευγάρι ο Στάνκογλου με την Χρηστίδου; – Η συγγνώμη και η διάψευση

Τέλος μετά το καλοκαίρι το «My Style Rocks» – Επιστρέφει το «Κάτι Ψήνεται»;