in

LoveLove OMGOMG

Σοφία Βογιατζάκη – «Είπα ότι αν μπλέξω, σε μια εβδομάδα θα πάω στο ψυχιατρείο»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Καρφίτσα και τη δημοσιογράφο Φιλίππα Βλαστού παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και για την πολυσυζητημένη θεατρική συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Τι θέση έχει στη ζωή σας ο έρωτας;

Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου. Είναι τρομερή πηγή ενέργειας. Απλά επειδή είμαι πολύ συναισθηματική πάντα βάζω την λογική πάνω από το συναίσθημα. Eίμαι δοτική, αυθόρμητη, εξωστρεφής, αλλά επειδή μέσα μου ξέρω ότι είμαι βαθιά συναισθηματική, κάτι που μπορεί να με φέρει στο σημείο να πληγωθώ πάρα πολύ και το φοβάμαι αυτό, βάζω την λογική ως άμυνα και ως οχύρωση.

Βέβαια όταν τα πράγματα φτάνουν στο σημείο που λες ότι αυτό που νιώθεις δεν μπορείς να το ελέγξεις και είναι πάνω από σένα εκεί η λογική πάει περίπατο. Αλλά επειδή έχω έντονο το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης θα σας πω ότι εγώ τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου τον έκανα κολλητό μου.

Είχα σκεφτεί ότι «αν μπλέξω σε μια εβδομάδα θα πάω στο ψυχιατρείο». Οπότε τον έκανα φίλο κολλητό για να τον έχω σε όλη μου τη ζωή και τώρα είναι μια ωραία σχέση, συγκλονιστική και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον άνθρωπο που μπορείς να τον ανεχτείς 24 ώρες το 24ωρο και να τον έχεις μέχρι τα βαθειά σου γεράματα. Εξάλλου εμένα το σεξ δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητα στις σχέσεις μου. Αυτό που με εξιτάρει και με κρατάει είναι η εγκεφαλική επικοινωνία.

Πώς θα περιγράφατε την συνεργασίας με τον κ. Κιμούλη;

Τον Γιώργο Κιμούλη τον παρακολουθώ από όταν ήμουν παιδί. Τον λατρεύω. Του έχω τρελή αδυναμία από 10 χρονών. Η μητέρα μου με πήγαινε από μικρή στο θέατρο, όταν με ρωτούσε ποιον ηθοποιό θέλω να δούμε της έδειχνα συνέχεια τον Γ. Κιμούλη. Όταν εξαντλούσαμε τα έργα του πηγαίναμε ξανά.

Είναι μαγικός πάνω στη σκηνή, εξαιρετικός ηθοποιός και -κατά την προσωπική μου άποψη – ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς, ένα τεράστιο κεφάλαιο στο θέατρο. Είναι μια σχολή μόνος του.

Τον έβλεπα στη σκηνή και χάζευα. Τώρα είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Είμαι γοητευμένη από το μυαλό του, από τον τρόπο που σκέφτεται, από την ταχύτητα της σκέψης του, από το ταλέντο του, την μόρφωση του, από τον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς. Ζω το όνειρο.

Σας έχει δώσει κάποια συμβουλή;

Δίνει σε όλους μας. Οτιδήποτε μου λέει τα κρατάω και τα δουλεύω. Μου μαθαίνει νέα πράγματα και παρότι είμαι 28 χρόνια στη δουλειά δεν μου τα έχουν ξαναπεί. Νιώθω ότι είμαι σε άλλη πίστα αυτή τη στιγμή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η αδερφή του Σάκη ξεσπά κατά Τριαντάφυλλου «Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα;»

Ο πολύτεκνος Μπόρις Τζόνσον έγινε πατέρας για όγδοη φορά φορά