in

OMGOMG

Σκότωσε τη γειτόνισσά του και τεμάχισε το πτώμα – Το περικύκλωσε με ξύλινους σταυρούς

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία μιας 35χρονης από γείτονά της στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα διέπραξε μια άγρια δολοφονία του γείτονά του την Κυριακή του Πάσχα, η οποία περιελάμβανε δαιμονικές τελετουργίες.

Ο ύποπτος, Μιγκέλ Γκονζάλες-Ρασάλας, τέθηκε υπό κράτηση την ίδια μέρα με αίμα και γρατσουνιές στο πρόσωπο. Το θύμα, η Laura Miller, ήταν μια 35χρονη κάτοικος ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο ανατολικό Charlotte.

Φρίκη Πασχαλιάτικα: Σκότωσε τη γειτόνισσά του, τεμάχισε το πτώμα και το περικύκλωσε με ξύλινους σταυρούςΚατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας την Τρίτη, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι το πρόσωπο του Μίλερ ήταν ακρωτηριασμένο αγνώριστο.

Φρίκη Πασχαλιάτικα: Σκότωσε τη γειτόνισσά του, τεμάχισε το πτώμα και το περικύκλωσε με ξύλινους σταυρούςΟ Γκονζάλες-Ρασάλας φέρεται να χρησιμοποίησε ένα σύρμα για να την στραγγαλίσει, έδεσε τους αστραγάλους της με ένα καλώδιο και έκαψε τους μηρούς της. Στη συνέχεια, προχώρησε να την κόψει από το λαιμό μέχρι τον αφαλό, έκοψε τη γλώσσα της και σκόρπισε τα λείψανά της σε όλο το διαμέρισμα.

Φρίκη Πασχαλιάτικα: Σκότωσε τη γειτόνισσά του, τεμάχισε το πτώμα και το περικύκλωσε με ξύλινους σταυρούςΠριν φύγει με το αυτοκίνητο του Μίλερ, ο ύποπτος έριξε αλάτι γύρω από το νεκρό σώμα της και έφτιαξε τρεις ξύλινους σταυρούς από το σπασμένο τραπέζι της, τους οποίους τοποθέτησε γύρω της. Ο αδερφός της Μίλερ ανακάλυψε το τρομακτικά κατεστραμμένο σώμα της και επικοινώνησε με τις αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, η δολοφονία δεν φαίνεται να ήταν μια τυχαία πράξη βίας, καθώς η Γκονζάλες-Ρασάλας και το θύμα φέρονται να ήταν γνωστοί.

Και οι δύο διέμεναν στο ίδιο κτίριο και είχαν ιστορικό διαφωνιών, σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων. Ένας γείτονας θυμήθηκε ένα περιστατικό όπου ο κατηγορούμενος δολοφόνος είχε απειλήσει το θύμα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία.

Ο Γκονζάλες-Ρασάλας συνελήφθη αμέσως ως άτομο ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια διακοπής κυκλοφορίας και κατηγορήθηκε για φόνο, βεβήλωση σώματος και κλοπή οχήματος. Αυτή τη στιγμή κρατείται χωρίς εγγύηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πάσχα 2023 – Κορυφώνεται η έξοδος. Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

Πέτρος Φιλιππίδης – Η «επιστροφή» στην τηλεόραση που δεν αντιλήφθηκε κανείς