in

AngryAngry

Σκηνές τρόμου στα Πατήσια – Καρέ καρέ η επίθεση του 15χρονου στον 16χρονο

Ένα βίντεο από την επίθεση του 15χρονου στον 16χρονο στα Πατήσια ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή (26/2).

Να θυμίσουμε ότι ύστερα από τη σύλληψη του ανήλικου που τραυμάτισε με μαχαίρι πριν από μερικές μέρες τον 16χρονο στα Πατήσια αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, όπου την περασμένη Τρίτη έγινε η φονική συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών.

Συγκεκριμένα όπως έδωσε στο φως της δημοσιότητας το MEGA ο 15χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, βρισκόταν το απόγευμα της 20ης Φεβρουαρίου μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα στα Πατήσια, όπου προσέγγισε μαζί με τους συνεργούς του απειλητικά τον 16χρονο και έναν φίλο του, στους οποίους επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά.

  • Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 16χρονος τρέχει μετά από καταδίωξη του 15χρονου, ο οποίος στη συνέχεια τον ακινητοποίησε και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη και το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσε το κινητό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 15χρονο αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης με μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στη Νέα Ιωνία και οδηγήθηκε στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Λετονία – Στη χιονισμένη Ρίγα η γαλανόλευκη εθνική ομάδα μας μπάσκετ

Τραγουδίστρια μπήκε σπίτι της και βρήκε έναν ημίγυμνο άντρα να…