Σοβαρή υπόθεση διερευνούν οι Αρχές σε νησί των Βόρειων Σποράδων, μετά από καταγγελίες δύο ανήλικων κοριτσιών σε βάρος 19χρονου για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 16χρονες και ο νεαρός, που είναι κάτοικοι του νησιού, γνωρίστηκαν μέσω κοινωνικού δικτύου και συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο. Όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, στη συνέχεια βρέθηκαν στο σπίτι του 19χρονου, όπου φέρεται να σημειώθηκαν οι πράξεις που περιγράφονται στη μήνυση.
Μετά τις καταγγελίες, ο 19χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανικάνων προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Ο κατηγορούμενος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και βρισκόταν στο νησί με άδεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στον Κατηγιώργη και από εκεί αναμένεται να οδηγηθεί στο Στρατοδικείο Λάρισας, όπου θα αποφασιστούν οι επόμενες δικαστικές ενέργειες.
Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τη συλλογή καταθέσεων και στοιχείων.
