in

Σκιάθος – Επιχείρηση για τη σύλληψη «νταή» συζύγου

Απείλησε τη γυναίκα του ότι θα την σκοτώσει και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι τους στη Σκιάθο για να αποφύγει την σύλληψή του από τους αστυνομικούς ένας “νταής” σύζυγος, με τις σκηνές να διαδραματίζονται μπροστά στο μωρό τους, τη νύχτα της Κυριακής.

  • Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά τους και οι φωνές του άνδρα ξεσήκωσαν τη γειτονιά, που άκουγε το μωρό να κλαίει όσο ο πατέρας του απειλούσε να χειροδικήσει στη σύζυγό του που το κρατούσε έντρομη στην αγκαλιά της. Μέσα στον πανικό της, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι με το μωρό και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως επί τόπου.

Ωστόσο, ο έως τότε “ζόρικος” άνδρας κλειδώθηκε μέσα και αρνήθηκε να βγει, ώσπου ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου έδωσε εντολή να γίνει επέμβαση. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Όμως, η δίκη αναβλήθηκε, καθώς η σύζυγος του δράστη και οι αστυνομικοί που θα κατέθεταν ως μάρτυρες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον Βόλο λόγω του απαγορευτικού απόπλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ρομαντικές διακοπές της Σόφι Τέρνερ στα χιόνια με τον πρώην της Μαρίας Ολυμπίας

Μπέττυ Μαγγίρα – Άνοιξε τα πόδια και φάνηκε το εσώρουχό της