in

OMGOMG AngryAngry

Σκάνδαλο στη Show Biz – Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε με περισσότερες από 35.000 άσεμνες φωτογραφίες παιδιών

Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, ο κωμικός Christopher Thomas Binns, γνωστός ηθοποιός για τον ρόλο του ως DJ του νοσοκομείου Ivan Brackenbury, καταδικάστηκε μετά την παραδοχή της ενοχής του σε κατηγορίες που σχετίζονται με άσεμνες εικόνες παιδιών.

 

Ο κωμικός, ο οποίος εμφανίστηκε στο κανάλι 4 “8 Out Of 10 Cats Does Countdown” και σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, βρέθηκε να έχει πάνω από 35.000 άσεμνες εικόνες παιδιών σε πολλές συσκευές.

  • Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Binns ομολόγησε την ενοχή του σε πέντε κατηγορίες για δημιουργία άσεμνων εικόνων παιδιών και μία κατηγορία για κατοχή απαγορευμένης εικόνας. Οι κατηγορίες προέρχονται από μια συλλογή ενοχλητικών εικόνων, συμπεριλαμβανομένων 104 που ταξινομούνται ως κατηγορίας Α (η πιο σοβαρή), 411 ως κατηγορίας Β και 34.946 ως κατηγορίας Γ.

Επιπλέον, ανακαλύφθηκαν τρεις απαγορευμένες εικόνες, μαζί με πολλές κινούμενες εικόνες που εμπίπτουν τις κατηγορίες Β και Γ. Αυτές οι εικόνες λήφθηκαν μεταξύ 26 Μαρτίου και 21 Νοεμβρίου 2020.

 

  • Παρά τη σοβαρότητα των κατηγοριών, ο Binns κατάφερε να αποφύγει την ποινή φυλάκισης. Αντίθετα, ο δικαστής Shaun Smith KC επέβαλε ποινή με αναστολή, εγείροντας συζητήσεις σχετικά με την επάρκεια της ποινής.

 

 

Ο Binns, 53 ετών, ο οποίος δεν είχε προηγούμενες καταδίκες, έλαβε επίσης εντολή για την πρόληψη της σεξουαλικής βλάβης και έλαβε οδηγίες να υπογράψει το μητρώο των σεξουαλικών παραβατών για περίοδο 10 ετών.

  • Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Binns, Matthew Hayes, αναφέρθηκε στον αντίκτυπο των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που έπαιρνε ο πελάτης του τη στιγμή του συμβάντος.

Αν και αυτή η εξήγηση μπορεί να προσέφερε κάποιο πλαίσιο, δεν απαλλάσσει τη σοβαρότητα του αδικήματος. Ο δικαστής Σμιθ το αναγνώρισε αυτό, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες του Μπινς «απλά απαράδεκτες» και τόνισε ότι είχαν ως αποτέλεσμα πραγματικά θύματα.

  • Ο Binns προσπάθησε να διευκρινίσει τις ενέργειές του σε προηγούμενη δήλωση που παρασχέθηκε στον ιστότοπο ειδήσεων κωμωδίας Chortle. Υποστήριξε ότι οι άσεμνες εικόνες κατεβάστηκαν ακούσια ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια συνταγογραφούμενων φαρμάκων για τη ΔΕΠΥ, η οποία πυροδότησε την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Ο Binns υποστήριξε ότι δεν είχε σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα παιδιά και εξέφρασε τη λύπη του για τον πόνο που προκάλεσαν οι πράξεις του στην οικογένειά του. Αποκάλυψε ότι είχε κάνει και είχε περάσει ένα τεστ πολυγράφου για να επιβεβαιώσει την έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος για ανηλίκους.

  • Η υπόθεση εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κατάλληλη νομική απάντηση σε τέτοια αδικήματα, ιδιαίτερα όταν αφορά άτομα που έχουν κάποιο βαθμό δημόσιας αναγνώρισης. Η απόφαση του δικαστή να εκδώσει ποινή με αναστολή έχει πυροδοτήσει διαμάχες, με τους επικριτές να υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην χρησιμεύσει ως ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας για τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κλειώ Δανάη Οθωναίου – Η φωτογράφηση της ηθοποιού χωρίς ίχνος… υφάσματος

Οικονομικό χάσμα ανάμεσα σε Ατζούν και παίκτες για το “I am celebrity get me out of here”