in ,

OMGOMG

«Σκάνδαλο» Καϊλή – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή. «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου»

Στο σπίτι της έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής η Εύα Καϊλή, που αποφυλακίστηκε σήμερα από τις φυλακές του Χάρεν. Έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

  • Οι δημοσιογράφοι την περιμέναν έξω από το σπίτι της, περιμένοντας ένα πλάνο και τις πρώτες δηλώσεις της. «Σας ευχαριστώ πολύ. Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι ξανά κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε χαμογελαστή η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια βγήκε από το γκαράζ. Σε αυτό επέβαινε η Εύα Καϊλή.

αποφυλάκιση Καϊλή

Η Εύα Καϊλή τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι». Θα μείνει στο ίδιο σπίτι, όπου διέμενε και πριν από την προφυλάκισή της. Η διαφορά είναι πως θα είναι μόνη της, χωρίς τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, που επίσης έχει αφεθεί ελεύθερος με «βραχιολάκι». «Αυτό είναι κάτι το οποίο ήθελε και η κ. Καϊλή», δήλωσε χθες ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι υπό ηλεκτρονική επιτήρηση έχουν αφεθεί ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι και ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάσχα με Σταρόβα και Κονιτοπούλου στην ΕΡΤ. Πότε ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα

Σε Σοκ η Ζέτα Μακρυπούλια – Παίκτης του «Ρουκ Ζουκ» έβριζε ασταμάτητα. 10 «μπιπ» σε 1 λεπτό (Βίντεο)