in ,

LOLLOL

«Σκάνδαλο» Εύας Καϊλή – «Μαφιόζος και προδότης ο Παντσέρι»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί κατά του πρώην ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, μιλώντας για τη μη αποφυλάκισή της. Ο Σβεν Μαρί σημείωσε πως ο Παντσέρι είναι απλά ένας προδότης και – μετά τη συμφωνία για το Qatar Gate – λέει απλά αυτό που «θέλουν να ακούσουν».

Συγκεκριμένα, ο Σβεν Μαρί μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha σημείωσε για την Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο Qatar Gate: «Τα λόγια του Παντσέρι από τη στιγμή που έγινε από “πρώην μαφιόζος, πληροφοριοδότης” θεωρούνται “λόγια από τον Θεό”. Προτού γίνει πληροφοριοδότης όλο όσα έλεγε θεωρούνταν ψέμματα».

  • «Τώρα λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή θεωρείται αξιόπιστος» είπε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

«Ο Παντσέρι δεν είναι πληροφοριοδότης, είναι ένας απλός προδότης, ο οποίος θέλει μόνο να σώσει τον εαυτό του, κατηγορώντας άλλους στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, ώστε εκείνος – ο οποίος είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης – να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» συνέχισε ο Σβεν Μαρί.

 

Τέλος, σημείωσε πως η Εύα Καϊλή είναι πλέον τρόπαιο: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση, δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος, η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Αρέν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησης της στη φυλακή».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΚΤΑΚΤΟ – Βιασμός 12χρονης. Στην ανακρίτρια πασίγνωστος και τηλεοπτικός διαιτητής!

Έχει 3 συζύγους για να δουλεύουν και εκείνος… κάθεται – «Είμαι τρόπαιο, ο βασιλιάς δεν κυκλοφορεί πολύ»