in ,

Σκάϊ ΤΩΡΑ – «Κόπηκε» η λίστα των πανελιστών της Σκορδά. Θα επιλέξει το κανάλι

Παντελώς αδύναμη να διαμορφώσει πλέον την εκπομπή της για τη νέα σεζόν είναι η Φαίη Σκορδά. Το κανάλι μετά το τελεσίγραφο της μετακίνησης στο 12.00 – 14.00 της αφαίρεσε όλες τις αρμοδιότητες για να διαμορφώσει την εκπομπή της.

  • Επιλογή του καναλιού στην αρχισυνταξία είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου, αυτήν ήθελε βέβαια από την πρώτη στιγμή και η Φαίη Σκορδά, το κανάλι θα διαλέξει και όλους τους συνεργάτες. Ακόμη και η επιστροφή της Νάνσυς Παραδεισανού στο πλευρό της παρουσιάστριας δεν είναι δική της επιλογή όπως νομίζουν πολλοί αλλά του ΣΚΑΪ. Και απ’ ότι μαθαίνω σε περίπτωση που μέχρι τον Δεκέμβριο τα νούμερα για την εκπομπή όπως θα λέγεται γιατί ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος, δεν είναι αυτά που πρέπει να είναι τότε θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης… Για να σας το γράψω όπως έχει:

Εάν η εκπομπή στο δυναμικό κοινό είναι σταθερά κάτω από το μέσο όρο του σταθμού τότε η εκπομπή η διακοπεί τον Δεκέμβρη και η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να πληρώνεται. Ότι δηλαδή είχε γίνει με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Τελικα στο μελλον θα μπορουμε να μιλαμε για συνδρομο Σκορδολιαγκαιων.Δηλαδη,κανω ενα δυνατο συμβολαιο,δενω το καναλι στο αρμα μιας αποτυχημενης εκπομπης,που δεν σωζεται με τρυκ αλλαγης καθε σεζον( πανελ-θεματολογια-υφος) και μετα ερχονται οι αρνητικες τηλεθεασεις,κοβεται η εκπομπη κι εγω παω για μακροχρονιες διακοπες μετα αποδοχων.

  2. Καταλαβαίνω ότι ίσως δεν πρέπει να αποκαλύψεις το όνομα αλλά δώσε μας στοιχεία

  3. Ειναι δυνατον ο καθε παρουσιαστης να μην εξασφαλισει στο συμβολαιο του οτι θα εχει λογο στην επιλογη του πανελ; Η Σκορδα απλα προσπαθει μαλλον να ξεφορτωθει το πανελ με χαζες διακιολογιες και ριχνοντας την ευθυνη στο καναλι

  4. Το κανάλι που θα επιλέξει πανελίστες είναι τόσο βέβαιο που δεν θα υπάρχουν μονοψηφια; Και αν τα φέρει που θα τα φέρει την Σκορδά δεν θα την κόψουν; Το φτωχό μυαλουδάκι από μύλο όλα τα περνά…

  5. Οταν σχεδον ολοκληρη τη χρονια κανεις μονοψηφια,μαλλον αναιρειται το δικαιωμα σου να εχεις βετο για οτιδηποτε.Προς το παρον η Σκορδα θα κοιταξει να σωσει το τομαρι της.Και τσιμουδια για λογο στις επιλογες συνεργατων.

  6. Δεν γινεται ενα καναλι να επιβαλλει στον παρουσιαστη καποιον με τον οποιο δεν εχει χημεια , παραδειγμα Λιαγκα με Νομικου. Δεν βγαζει το καναλι την δουλεια αλλα ο παρουσιαστης επομενως αυτος θα πρπει να αποφασιζει για το ποιος θα καθισει μαζι του ως πανελ και αν ακομα το κανει καποιο καναλι αυτο, ειναι μεγαλη μακακια

Φονικό στην Κω – Ραγδαίες εξελίξεις. Στο τμήμα ο συγκάτοικος του 32χρονου

Κρήτη – «Τα κατάφερε. Άνοιξε τα μάτια του και “ζωντάνεψαν” οι ελπίδες…»