in ,

OMGOMG

Σκαϊ ΤΩΡΑ – Η αποχώρηση του Αυτιά “στέλνει” τον Παυλόπουλο το Σαββατοκύριακο

Η οριστική απόφαση του Γιώργου Αυτιά για συμμετοχή ή όχι στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές θα είναι αυτή που θα κρίνει τι θα γίνει την επόμενη χρονιά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.

 

  • Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι πάντες συνεχίζουν. Και η ομάδα του «Σήμερα», και οι «Αταίριαστοι» και οι «Δεκατιανοί» και όλοι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων.

 

Μάλιστα για τη ζώνη 12.00 – 14.00 υπάρχει η σκέψη να γίνει νέα ενημερωτική κοινωνική εκπομπή που θα θυμίζει Ζήνα Κουτσελίνη και Νίκο Ευαγγελάτο αλλά σε μια πιο ειδησεογραφική μορφή που όμως θα εστιάζει στο αστυνομικό, το δικαστικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ.

 

  • Για το Σαββατοκύριακο αν ο Γιώργος Αυτιάς αποφασίσει να μετακομίσει στην Ευρωβουλή τότε είναι πιθανόν να στηθεί νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Άκη Παυλόπουλο.

 

Και με ή χωρίς συμπαρουσιαστή/ συμπαρουσιάστρια. Σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο βέβαιο είναι πως θα προστεθεί νέο πρόσωπο στο «Σήμερα» στο πλευρό του Οικονόμου.

 

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ καθώς το αποτέλεσμα σχεδόν σε όλες τις ζώνες κρίνεται επιτυχημένο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κακοκαιρία Avgi – Πώς θα κινηθεί ο χιονιάς. Προβλήματα σε δρόμους, λιμάνια και τα κλειστά σχολεία

Ασθενής σεισμός 3,3 Ρίχτερ στη Σάμο