in , ,

OMGOMG

Έρευνα της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων στη Nova – Οι καταγγελίες και το μεγάλο λάθος

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού Mega και συνολικά του Ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Nova . Μια κόντρα που ακουμπά πολλούς “μεγάλους παίκτες” των media αλλά και όλους εμάς. Τους απλούς πολίτες. 

  • Πώς; Πρίν απο λίγες ώρες χιλιάδες συνδρομητές της nova βομβαρδίστηκαν από μηνύματα με την μορφή sms και email με ανακοινώσεις της εταιρείας. Η αποστολή και μόνο αποτελεί παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και καταγγελίες πολλών στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν τις επόμενες ώρες η Αρχή είναι υποχρεωμένη να παρέμβει αυτεπάγγελτα μετά τις καταγγελίες και να διεξάγει έρευνα για την κίνηση αυτή της Nova.Και όλα αυτά γιατί; Διότι οι δημοσιογράφοι του Mega ώς όφειλαν έθεσαν πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα για την επένδυση της United Group στην χώρα μας.

 

 

 

 

 

Την ίδια ώρα αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να κληθεί να επιστρέψει έως το τέλος του 2024 δάνειο 110 εκατομμυρίων λιρών, χρήματα που χρησιμοποίησε για να αγοράσει πέρυσι τη Σάουθάμπτον, βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Southampton και κύριος μέτοχος της United Group, στην οποία ανήκει η NOVA, Ντράγκαν Σόλακ, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των Times του Λονδίνου. Ο 59χρονος Σέρβος επιχειρηματίας ανέλαβε τη Σαουθάμπτον τον περασμένο Ιανουάριο.

 

 

Ο σύλλογος υποβιβάστηκε στην Sky Bet Championship, ύστερα από 11 χρόνια στην Premier League. Οι Times σημειώνουν ότι ο υποβιβασμός αναμένεται να προκαλέσει τη μείωση του τζίρου της Southampton κατά τουλάχιστον το ένα τρίτο. Εκπρόσωπος του Σόλακ είχε δηλώσει στους Times ότι η αποπληρωμή του δανείου δεν σχετίζεται με την οικονομική ή αγωνιστική απόδοση της Σαουθάμπτον και ότι οι ταμειακές ροές του συλλόγου δεν θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δανείου.

 

  • Οι Times αναφέρουν ότι λεπτομέρειες για το δάνειο παρέχονται στα οικονομικά αποτελέσματα μιας εταιρείας με έδρα το Λουξεμβούργο, της Summer Invest Sarl, η οποία ανήκει στον Σόλακ και σε έναν όμιλο ιδιωτικών κεφαλαίων. Είναι επίσης ο κύριος μέτοχος της United Group, της επιχείρησης τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης που ίδρυσε το 2007, η οποία χορήγησε το δάνειο στον Σόλακ.

 

Σύμφωνα πάντα με τους Times του Λονδίνου, τα οικονομικά αποτελέσματα της Summer Invest Sarl αποκαλύπτουν επίσης ότι μια επιπλέον δανειακή διευκόλυνση ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών ήταν διαθέσιμη στον Σόλακ, αν και δεν είναι σαφές αν την χρησιμοποίησε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Με χαμηλότερο μπάτζετ και ισχυρότερη πίεση από τον ανταγωνισμό τη νέα σεζόν η Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα της Χαλκίδας