in , ,

LoveLove LOLLOL CryCry

«Σιωπή» μηνών η απόφαση της Άντζελας Δημητρίου – Το παρασκήνιο…

Δεν μπήκε καλά η χρονιά για την Άντζελα Δημητρίου και επίσης δεν συνεχίστηκε καλά.

 

 

  • Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της με τον Δήμο Αναστασιάδη που κράτησαν για πολύ λίγο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου και την αντιεπαγγελματική απόφαση της αποχώρησής της από το «Just the two of us».

 

 

Η αλήθεια είναι πως όλη η παραγωγή αλλά και προσωπικά ο παρουσιαστής του σόου του Alpha Νίκος Κοκλώνης έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να διευκολύνουν την παρουσία της «Λαίδης» στο πρόγραμμα αλλά αυτό δεν ήταν τελικά δυνατόν.

 

  • Η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν είναι καθόλου καλή και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην απώλεια της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών στα 96 της χρόνια αλλά και στη συνεχιζόμενη διαμάχη που υπάρχει με την κόρη της Όλγα και τον γαμπρό της Φώτη Λώση.

 

Που μεταξύ μας… αν ο γαμπρός της υπήρχε στην εξίσωση δεν θα ζούσε κανείς αυτές τις τρελές.

  • Αλλά δυστυχώς υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο διάστημα καθώς όσες προσπάθειες διαμεσολάβησης έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για να τα βρει η οικογένεια έπεσαν στο κενό.

 

Έτσι η Άντζελα Δημητρίου κατέληξε στην απόφαση της πλήρους επαγγελματικής αποχής για ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να βρει τον εαυτό της και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα – Φαντασμαγορικό θέαμα με περισσότερους από 60.000 καρναβαλιστές

Διακοπή καπνίσματος και πόσα χρόνια κερδίζουμε