in

OMGOMG

«Serial Killer» δηλώνει ο δράστης της δολοφονίας στη Μενεμένη…

Ένα οικιακό μαχαίρι αφημένο πάνω στο πτώμα που κειτόταν στο πάτωμα υπνοδωματίου και αλλά δύο καρφωμένα στο παρακείμενο στρώμα κρεβατιού εντόπισαν οι αστυνομικοί στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο φόνος διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα της Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

  • Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον 29χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη ο οποίος παραδόθηκε ενώ ο ίδιος υπέδειξε τον τόπο του εγκλήματος. Από την αυτοψία προέκυψε ότι το 64χρονο θύμα δέχτηκε χτυπήματα και μαχαιριές στο πρόσωπο και στο κεφάλι που ήταν μέσα στα αίματα.

Ο λαιμός του ήταν δεμένος με ένα κορδόνι ενώ δίπλα στο σώμα βρέθηκε ένα σφραγισμένο φακελάκι με προφυλακτικό.

Ο δράστης χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι και με το αίμα του θύματος έγραψε στον τοίχο τη λέξη “παιδεραστής”.

  • Κατά την αστυνομία, το κίνητρο της ανθρωποκτονίας φαίνεται πως ήταν σεξουαλικό ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες και στα αιτία του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομής που θα διενεργηθεί αύριο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 29χρονος πήγε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του 64χρονου προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να κάνει κάποιες εργασίες.

  • Τότε το θύμα φέρεται να προσέγγισε σεξουαλικά τον νεαρό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του 29χρονου, ο οποίος τον χτύπησε και τον μαχαίρωσε. Ο 64χρονος έφερε εκχυμώσεις στο πρόσωπό του και μαχαιριές.

Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενώ ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

  • Εμφανίστηκε και πριν δύο ημέρες στο Τμήμα

Την ίδια στιγμή σχεδόν απίστευτη μοιάζει η ιστορία με τον φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε σήμερα (20/7) στην περιοχή της Μενεμένης, με θύμα τον 64χρονο ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο κεφάλι μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε.

  • Λίγο αργότερα ο 29χρονος, παραδόθηκε στις Αρχές αναφέροντας πως αυτός τραυμάτισε θανάσιμα τον 69χρονο.

Ωστόσο αυτή, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας, πέρασε το κατώφλι Αστυνομικού Τμήματος προκειμένου να ομολογήσει ένα έγκλημα.

  • Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, ο 29χρονος το πρωί της Τρίτης (18/7) βρέθηκε και πάλι σε Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να ομολογήσει μια διπλή δολοφονία την οποία –όπως ο ίδιος τόνισε – είχε διαπράξει.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, ο δράστης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο αγνώστους που είχαν σκοπό να τον ληστέψουν στο ύψος της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο.

  • Ανέφερε μάλιστα, ότι έπειτα από πάλη που ξέσπασε ανάμεσα στους τρεις εμπλεκόμενους, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στη Μενεμένη, κατάφερε όχι μόνο να αφοπλίσει τους δύο επιτιθέμενους αλλά και να τους τραυματίσει θανάσιμα, μαχαιρώνοντας τον πρώτο στο λαιμό και τον δεύτερο στην κοιλιά.

Πρόσθεσε επίσης, ότι τα δύο πτώματα τα «φόρτωσε» στο πορτ-μπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου και εν συνεχεία τα πέταξε στον Γαλλικό Ποταμό.

  • Μετά από το περιστατικό το οποίο δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί ούτε τα πτώματα βρέθηκαν, αλλά ούτε και το ΙΧ, το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα μετανιωμένος και ομολόγησε την πράξη του με αποτέλεσμα να κληθεί κλιμάκιο αρμόδιου Τμήματος ώστε να διερευνήσει εάν όσα ομολόγησε ο 29χρονος είχαν πράγματι συμβεί.

Προκρατήθηκε από τις αστυνομικές αρχές ωστόσο το έγκλημα στο οποίο αναφέρθηκε την Τρίτη, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί ότι συνέβη πράγματι. Αντίθετα, σήμερα και πάλι μόνος, εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας στη Μενεμένη.

  • Όπως είναι εύλογο η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 29χρονου τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, καθώς αν οι ισχυρισμοί του ισχύουν ενδεχομένως να υπάρχει περίπτωση κατά συρροήν δολοφόνου ή αν πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο άτομο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να μεταφερθεί ακόμη και σε ψυχιατρική κλινική για νοσηλεία.

Θα έρθεις να μου φτιάξεις τα υδραυλικά;  

  • Σ’ ότι αφορά πάντως την δολοφονία όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, όταν το θύμα φέρεται να ζήτησε από τον δράστη να επισκεφθεί το σπίτι του στην περιοχή Μενεμένης, προκειμένου να επιδιορθώσει κάποιες βλάβες στα υδραυλικά του διαμερίσματος.

Ο 29χρονος τον ακολούθησε και όταν οι δυο τους βρέθηκαν στον χώρο, ο 64χρονος φέρεται να άρχισε να του επιτίθεται σεξουαλικά με σκοπό να τον βιάσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εγκυμοσύνη – βόμβα για παρουσιάστρια του MEGA (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητο – Νεκρός στα 34 του… ο Μιχάλης Μαυροειδής…