in

LOLLOL CryCry

Σεισμός στον ΑΝΤ1 – Κάτω από το 4% η Παπίλα

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το «Είμαστε Μαζί» της Ελίνας Παπίλα, που χθες σημείωσε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης. 

  • Έκανε 3,7% τηλεθέαση αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει με καμία περίπτωση εντός του τηλεοπτικού χάρτη. Δεν μιλάμε απλώς για μονοψήφια, αλλά κυριολεκτικά για «βατερλώ». Όπως σας ενημερώσαμε και το πρωί, οι αποφάσεις θα είναι άμεσες και σκληρές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Βατερλω οντως ειναι η εκπομπη , αλλα οι υπεθυνοι γι αυτη την επιλογη δεν θα εχουν συνεπειες;Μονο το πανελ και η παρουσιαστρια; Ετσι για να ειμαστε και δικαιοι , η Παπιλα ειναι μια μετριοτητα αυτο φαινεται . Αντι λοιπον να ειναι χαμηλων τονων ως αρχαρια αρχισε τα ντιβιντιλικια ,οτι και καλα την περιμενουν ολοι οι δημοσιογραφοι καθε μερα εξω απο το ραδιοφωνο , οτι και καλα φυγαδευτηκε ως σταρ απο τον ΑΝΤ1 , οτι αντι να πει ευχαριστω που της εκανε προταση η Χατζηβασιλειου , η ιδια διερρευσε οτι αρνηθηκε , οτι περυσι πριν αναλαβει υποτιθεται μονη της εκπομπη αρχισε τα παπαρατσιστικα και πολλα αλλα. Αυτο ολο την κανει ακρως αντιπαθητικη, επισης το να παριστανεις την ψυχοπονιαρα ρωτωντας τους δημοσιογραφους μπρος την καμερα αν κρυωνουν ειναι τουλαχιστον αφελες και γελοιο , οταν την προηγουμενη ετρεχες να κρυφτεις…

  2. Μόνο για περιφερειακά κανάλια κάνουν όλες αυτές με τα 3ρια και τα 5ρια.
    Ο Αντ1 και το κάθε κανάλι να κοιτάξει να μην βάζουν εκπομπές και μου βγάζουν μέχρι 7ρια, καλύτερα ταινίες, σειρές ας βάλουν και όχι επαναλήψεις η στο κάτω κάτω φρέσκα προγράμματα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Τραγωδία στα Τέμπη – Το μοιρολόι που συγκίνησε στο μνημόσυνο για τους 57 νεκρούς

Φονικό στα Ανώγεια – Σπαράζει η μάνα του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια «Παιδάκι μου»