in

AngryAngry OMGOMG

Σεισμός στην Τουρκία – Σοκ για τον Κωστίδη – Του έδειξαν νεκρό συγγενή τους να κείτεται στο πεζοδρόμιο

Ο Μανώλης Κωστίδης περπατούσε στους δρόμους της Αντιόχειας, κοντά στην πολυκατοικία που διέμεναν οι Ελληνες αγνοούμενοι και κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στους γύρω δρόμους συνομιλούσε και με Τούρκους πολίτες.

Κάποια στιγμή κι ενώ ζητούσε πληροφορίες από ένα ζευγάρι σχετικά με τις επιχειρήσεις των διασωστών στο συγκρότημα που διέμεναν, εκείνοι του έδειξαν τον νεκρό τους. Είχε ανασυρθεί από τα χαλάσματα, τον είχαν τυλίξει με ένα σεντόνι και τον είχαν αφήσει στο πεζοδρόμιο, μπροστά τους, περιμένοντας την αποκομιδή για την ταφή.

Το σοκ για τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ ήταν μεγάλο κι αφού συλλυπήθηκε τους ανθρώπους για τον νεκρό τους, έφυγε από το σημείο εμφανώς χολωμένος και χαμένος. Συνεχίζοντας το συγκλονιστικό του οδοιπορικό στην Αντιόχεια, ο Κωστίδης, συνάντησε μια ομάδα εθελοντών- οπαδών της Μπεσίκτας που έχουν φτάσει στην περιοχή για να βοηθήσουν τους πληγέντες. «Ευχαριστούμε την Ελλάδα που δεν μας εγκατέλειψε», είπαν στον Μανώλη Κωστίδη- κάνοντας αναφορές στους φιλάθλους ελληνικών ομάδων, όπως της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τόλης Βοσκόπουλος – Σε πλειστηριασμό οι βέρες από τον πρώτο του γάμο

Η μακάβρια βασιλόπιτα που έκοψαν στο νεκροταφείο Βόλου και διχάζει το διαδίκτυο