in

CuteCute LOLLOL CryCry LoveLove OMGOMG AngryAngry

«Σεισμός» με το 5% της Μενεγάκη – Μεγάλες εξελίξεις στο τέλος της σεζόν

Ένταση επικρατεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να έχει αποφασίσει την επόμενη σεζόν και ενώ μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με το Mega να προχωρήσει σε πολύ μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της.

 

Ήδη ο Σάββας Πούμπουρας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν ενώ τελικά θα παραμείνει ο Μπάτλερ Δημητράκης χωρίς όμως ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα έχει σταθερή θέση στο πάνελ ή θα μπαινοβγαίνει στο πλατό έχοντας παράλληλα και τη στήλη του.

  • Για τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ δηλαδή Ελιάνα, Νάνσυ Νικολαϊδου δεν υπάρχει ακόμη εικόνα. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε κάθε περίπτωση θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή.

Η Μενεγάκη έχει τα ισχυρότερα εμπορικά αυτή τη στιγμή στο Mega όμως από την άλλη τα νούμερα αυτά δηλαδή τα χαμηλά μονοψήφια δεν μπορούν να συνεχιστούν καθώς ρίχνουν και το μέσο όρο του σταθμού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. απορω η ιδια δεν ντρεπεται με τετοια ποσοστα; εφοσον εχει εμπορικη αξια γιατι δε χρησιμοποιει το ινσταγκραμ της και να παιρνει ολα τα λεφτα των εμπορικων πανω της και οχι με ενα καναλι μαζι; βγαινει κανει 5 η 7% και ειναι πραγματικα ντροπιαστικο. και το τραγικο ειναι οτι ξεσκιζουν αλλες κοπελες που κανουν 8-10 και τη ”βασιλισσα’ την εχουν στο απυροβλητο με τα μονοψηφια της. ντροπη

  2. Παίρνει όμως τα φράγκα από τους σπόνσορες και αφού υπάρχουν ακόμα έστω και κάποια κορόιδα που την
    θεοποιούν, σιγά μην φύγει από την εκπομπή η Σκορπίνα. Ως την Δευτέρα Παρουσία θα παρουσιάζει.
    Με την μαγκούρα θα πηγαίνει. Όπως ο Υδροχόος Γιώργος Παπαδάκης δεν αφήνει την καρέκλα, έτσι δεν θα
    την αφήσει ούτε αυτή. Σταθερά ζώδια και οι δύο και φιλάργυροι.

  3. Το πανελ της Μενεγακη ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , ο Κουτσογιαννοπουλος παλαιοτερα ηταν αφαντος απο το πανελ, οι αλλοι πανελιστες θα πρεπει να εχουν κατι να πουν και να εχουν ενα κυρος ,η Ελιανα ειναι αδιαφορη και βαρετη , ο Ουγγαρεζος εχει καει απο τα πολλα χρονια στο γυαλι και τα ιδια χαζα δηθεν αστεια , δεν προσφερει τιποτα , η Νικολαιδου δεν εχει την αναλογη βαρυτητα και κυρος , ο Μπουμπουρας θελει αλλα δεν μπορει και δεν εχει χημεια με την Μενεγακη.Η ιδια η Μενεγακη γελαει αμηχανα , ασχετα και γνωριζει και η ιδια οτι το προιον της θελει ξεκουραση , η αρχισυντακτρια της επισης. Ξοδευεται ασκοπα ως παρουσιαστρια τα ειπαμε

  4. Τα πρωινομεσημεριαναδιακα εχουν γινει με την μεγαλη προσφορα του Μαλλη τοσο παλιακα που θυμιζουν αλλες δεκαετιες. Ξεκατινιασματα , πανελιστες που γλειφουν καποιους μονιμα και ξεσκιζουν οσους θεωρουν αδυναμους για τα δοντια τους πχ Γραμμελη η οποια εκθειαζει πια ακομα και την Καινουργιου. Η εν λογω λοιπον γλειφει σταθερα απο Κορομηλα και Φαιουλα εως οτι ασχετο παριστανει την παρουσιαστρια για να εχει μια θεσουλα σε καποιο πανελακι ,εδω μεχρι και με το Γκουνταρεικο δουλεψε .

  5. Μπορεί να άλλαξαν οι εποχές αλλά η ίδια πουλάει πάντα ως πρόσωπο. Το λάθος της είναι η εκπομπή της που δεν φτουράει. Πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Όχι όλο τα ίδια και τα ίδια. Την Μενεγάκη δεν θα την έβαζαν ποτέ πίσω από τις κάμερες ως Διευθύντρια κλπ. γιατί αυτή είναι η Σταρ. Αν δεν κάνουν υψηλή τηλεθέαση με την Μενεγάκη, φαντάσου τι θα κάνουν χωρίς αυτήν. Ούτε 1%. Χειρότερα από τον Star.

  6. Η ξεφτιλα δηλαδη , κατα τ αλλα οταν προσπαθησε να παρουσιασει ενα δικο της προιον με συνεντευξεις πριν αιωνες πατωσε στην κυριολεξια. Ηταν τοσο εμετικα γλειφτρα που μεχρι και την Μπαλατσινου εγλειφε, που ηταν ενα πρωην μοντελο που κυνηγουσε μονιμως πλουσιους γαμπρους και πρωην γυναικα ενος λαμαογιου που μεγαλουργησε επι ΠΑ. ΣΟΚ. Κατα τα αλλα εκραζε την Μενεγακη που σταθηκε αξιοπρεπως τριαντα χρονια στην τηλεοραση.Ενας νουνεχης ανθρωπος θα επαιρνε σοβαρα την Γραμμελη και αυτα που λεει;Ωραιος τυπος ο δικηγορος της την ειπε κανονικοτατα και με επιχειρηματα και εγω ειδα εναν ανθρωπο με αυτοπεποιθεση που διεκδικει κατι , ας περασει απο δοκιμαστικο και αν τους κανει οκ . Οτι ναναι η γυναικα αλλου παταει και αλλου βρισκεται

  7. Μενεγακη βαριεται και η ιδια και φαινεται , εδω βλεπεις πχ την Σκορδα περιποιημενη λαμπερη φαινεται να το απολαμβανει ασχετως με τα νουμερα και η Μενεγακη βαριεται ακομα και να ντυθει κατι που δεν εκανε παλαιοτερα. Η τηλεοραση ειναι και εικονα , προσωπικα μου αρεσει ενα ομορφο,ωραιο καλογουστο ατομο στην οθονη . Λενιω η περνα πισω η αλλαξε εκπομπη , εδω μεχρι και ο Λατσιος παριστανει τον διευθυντη και η Μαραγκουδακη και ο Ποφαντης και ο Λεβεντης και και και…Παρεμπιπτοντως γιατι τρωγεται η κυρα Αφροδιτη παλι με την Μενεγακη δεν ξυπνησε καλα , την παρατησε το παλληκαρι , δεν αντεχει να μην ειναι τοξικη , δεν γουσταρει επειδη η Μενεγακη δεν την γλειφει;

Τσάκωσαν «κυνηγούς» χαλκού την ώρα που έκαιγαν κλεμμένα καλώδια…

Δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια- Αυτή είναι η πρόταση της Εισαγγελέως