in ,

CuteCute

Σειρά για τη «Μαρία Κάλλας» στην ΕΡΤ. Ναι στην Ράντου, ίσως στην Καγιά. Παρασκήνιο…

(Original Caption) 9/7/1959- Milan, Italy: Romance denied. Millionaire Greek shipowner Aristotle Onassis talks with opera star Maria Meneghini Callas outside the LaScala Opera House here, Septmeber 7th. Onassis stated that published reports of a romance between them were "childish" The temperamental US born diva said she was "very annoyed" at the reports but refused further comment. Onassis said "we are simply good friends."

Στο πλαίσιο του παγώματος των νέων παραγωγών ως γνωστόν ο ΑΝΤ1 + ματαίωσε τη συνεργασία με τη «Feel Good» της Φρόσως Ράλλη για τη σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και περιγράφει τα νεανικά χρόνια της ντίβας.

 

 

  • Η σειρά είχε πάρει έγκριση για να βγει στον «αέρα» μετά τις «Ψυχοκόρες» της ίδιας εταιρίας παραγωγής ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν.

 

Τελικά ως γνωστόν η σειρά σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα κατέληξε στην ΕΡΤ και πρώτα θα βγει στο ERTFLIX. Και ενώ το όνομα της κοπέλας που θα υποδυθεί την υψίφωνο σε νεαρή ηλικία φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό, η παραγωγή κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της Ελένης Ράντου που θα υποδυθεί τη δασκάλα της Μαρίας Κάλλας στο Ωδείο.

 

  • Ένα πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αντίθετα το γκεστ της Βίκυς Καγιά δεν είναι ακόμη βέβαιο. Υπάρχει η σκέψη για έναν ρόλο έκπληξη της παρουσιάστριας στη σειρά όμως ακόμη δεν έχει «κλειδώσει».

 

Πρόκειται για μια από τις πλέον ακριβές παραγωγές της επόμενης σεζόν όμως θα είναι μίνι σειρά και αναμένεται να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένταξη της στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του ΕΚΟΜΕ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διασωληνωμένος 21χρονος μετά από τροχαίο – Έπεσε με το μηχανάκι στα βράχια

Τρομακτικό τροχαίο – Ferrari προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα με 200 χλμ.. Νεκροί ένα 21χρονο μοντέλο και 40χρονος DJ