in ,

LOLLOL CryCry

Σε σοκ στον ΣΚΑΪ με τα μονοψήφια των «Πανθέων» – Η ενόχληση και τα διπλά επεισόδια το Σαββατοκύριακο

Άρχισε η γκρίνια στον ΣΚΑΪ για τα ποσοστά τηλεθέασης των «Πανθέων» που την Πέμπτη και χωρίς να έχει βγει καμία σειρά απέναντι υποχώρησαν σε μονοψήφια.

  • Είναι μεγάλη ήττα να έχεις απέναντι χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις όπως το «Σόϊ σου» και το «Παρά πέντε» και ως καινούργιο προϊόν με All Star cast να κάνεις 9,8%.

 

Στον ΣΚΑΪ υπάρχει έντονη ενόχληση για το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά της ψυχαγωγίας σε όλες τις ζώνες. Ήδη το πρώτο σενάριο έπεσε στο τραπέζι:

  • Εάν από την επόμενη εβδομάδα η σειρά του ΣΚΑΪ υποχωρήσει σε χαμηλά μονοψήφια στο δυναμικό και πέσει σε μονοψήφιο και στο σύνολο (κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί με «Γη της Ελιάς», «Σασμό», «Μάγισσα» και «Φάρμα» απέναντι) τότε να μεταφερθεί με διπλά επεισόδια το Σαββατοκύριακο.

Βέβαια και πάλι αυτή η λύση δεν μπορεί να αποδώσει με κάποιες σειρές αλλά και «Fame Story» απέναντι. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείεται σε 15 – 20 μέρες η ζώνη των 21.00 στον ΣΚΑΪ να έχει ξένες ταινίες μέχρι να βγει στον «αέρα» το «Celebrity» του Ατζούν…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Αναμενόμενο..Η ιστορία του Γλυκάνισσου επαναλαμβάνεται..Το θέμα είναι κατά πόσο θα βρει το κοινό της το Σαββατοκυρίακο..Ίσως αν μετακινόταν στην απογευματινή ζώνη όπου παίζουν τηλεπαιχνίδια να είχε καλύτερη τύχη..Παράδειγμα ο Έρωτας Φυγάς πέρσι.

  2. Μπορουσε να χει ξεκινήσει νωρίτερα μια βδομαδα να μαζεψει κοινό και να χει προχωρήσει η ιστορία αλλα μπα. Μπορούσε να χει και λίγο πιο γρήγορο μοντάζ. Ελπίζω να κάνουν κανα μάθημα στην πρωταγωνίστρια να μην είναι έτσι αγγούρι. Επισης όλοι οι πρωταγωνιστές παιζουν υπερβολικά με εξαιρεση Καλλιμάνη και Σαράντη.

Παγκράτι ΤΩΡΑ – Δύο συλλήψεις για κατοχή όπλων και κοκαΐνης

“Κωσταλέξι” στον Βόλο – Κρατούσε φυλακισμένη την σύζυγο και το παιδί του για δύο χρόνια