in

LoveLove

Σε πανικό ο ΣΚΑΙ για τους “Πανθέους” – Τι συμβαίνει;

Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας που έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει τη “Μάγισσα” στη ζώνη των 21.00, το κανάλι το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά σε πανικό είναι ο ΣΚΑΙ.

  • Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι “Πανθέοι” δεν μπορούν να ανταγωνιστούν από τη μία τον “Σασμό” με το “χτισμένο” κοινό δύο χρόνων και από την άλλη το φαβορί της σεζόν, τη “Μάγισσα”. Εδώ τα πράγματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ζόρικα, πόσο μάλλον για τους “Πανθέους”. Οι προβλέψεις της αγοράς δεν θέλουν την καθημερινή δραματική σειρά να ξεπερνά το 7%, με τα στελέχη του ΣΚΑΙ να βρίσκονται στα “κάγκελα” για το αν θα μπορέσουν να διαψεύσουν τις προσδοκίες αυτές.

Έπεσε στο τραπέζι μέχρι και η σκέψη να μετακινηθούν να γίνει “τράμπα” ανάμεσα σε “Πανθέους” και “I am celebrity get me out of here”, αλλά προς τον απορρίφθηκε. Λέτε όμως τελικά το άγχος να δρομολογήσει τις εξελίξεις;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δική μου πρόταση. Να κρατήσουν το σίριαλ για να παίξει του χρόνου στις 21.00 όπως έκανε η ΕΡΤ με την Παραλία. Του χρονου χωρίς Σασμό θα ειναι πιο ευκολος ο ανταγωνισμός. Φετος ας παίζουν στις 21.00 μονο απο Οκτωβρη to celebrity με την ελπίδα να πιάσει το 11. Δύσκολο. Μετά ξένες σειρές.

  2. Μπούρδες!!!! Οι Πανθέοι είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα εχει επιτυχία γιατί είναι πετυχημένο και βραβευόμενο μυθιστόρημα. Εχει μέσα ίντριγκα και παίζουν πετυχημένοι ηθοποιοί και όχι μια κρητική σαπουνόπερας της κακιάς ωρας που εχει ξεχειλώσει σαν βρακί.

  3. Το μυθιστόρημα είναι αριστούργημα. Ελπίζω να έχει γίνει καλή δουλειά και στο σήριαλ,
    να είναι καλογυρισμένο και να τιμήσει το σήριαλ των 70s αλλά και το μυθιστόρημα.

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Κανάκη και ΑΝΤ1. Τι επιθυμεί το κανάλι;

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Συλλήψεις για διαρρήξεις αυτοκινήτων. Έτσι τα παραβίαζαν