in ,

LOLLOL CryCry

Σε πανικό ο ΑΝΤ1 με την 5η θέση του Μαρτίου – Στα «κάγκελα» τα στελέχη για τη νέα σεζόν

Και τον Μάρτιο ο ΑΝΤ1 τερμάτισε στην 5η θέση, όπως συνέβη και τον Φλεβάρη. Το κλίμα που επικρατεί στα ανώτερα στελέχη είναι τραγικό, καθώς οι φετινές πτήσεις στην τηλεθέαση είναι κάτι παραπάνω από τραγικές. 

  • Τα μονοψήφια τα Σαββατοκύριακα, οι αδυναμίες στην prime time και η «τρύπα» της απογευματινής ζώνης έχουν οδηγήσει σε αυτή τη τραγική θέση για αυτό το ιστορικό κανάλι, παρά την τις θετικές επιδόσεις παρουσιαστών όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Λιάγκας, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πίεση για την επόμενη σεζόν είναι μεγάλη: Το βάρος «πέφτει» στην prime time, όπου δεν θα πρέπει να υπάρχουν κενά. Ήδη από Σεπτέμβρη ξέρουμε πως στο πρόγραμμα από τις 21.00 και μετά θα υπάρχει η «Μάγισσα», οι «Ψυχοκόρες», οι «Παγιδευμένοι», οι «Προδότες» και το «Dragons Den». Το «Τμήμα ηθών» πάει στην καλύτερη για Δεκέμβριο. 

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συζητιέται μία ακόμα σειρά για Σεπτέμβριο, ενώ εξετάζεται αν θα χωρούσε και κάποιο πολύωρο κυριακάτικο σόου. Το budget ίσως θα «τσιμπηθεί» με σκοπό να ξεφύγουν από τα φετινά τραγικά αποτελέσματα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Συνεχιστε με την Λατσιου και τον Ποφαντη και ολα μια χαρα, κριμα που ο Θοδωρης Κυριακου κατεστρεψε λιγο λιγο ολο αυτο που με πολυ μερακι εχτισε ο πατερας του

  2. Ξυπολητος στα αγκαθια πηγε φετος ο αντ1. Με τους παγιδευμενους μονο και με δυο κωμωδιες που εξαρχης φαινονταν ότι δεν θα πανε. Επρεπε να βγαλει καινουργια σειρά στο β μισο αλλα τσιγκουνιες. Ετσι ειναι αυτα.

Δίκη Καμπανού – «Μου ορκίστηκε ότι δεν τον χτύπησε» λέει η θεία του κατηγορουμένου με το δρεπάνι

Βιασμός στον Κολωνό – « Τέσσερις επιθέσεις έχει δεχθεί το εγγόνι μου», λέει η γιαγιά της 12χρονης