in

Σε Καλλιθέα και Πατήσια οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα – Πού ξεπέρασε τους 30 βαθμούς

Στο Χαροκόπειο στην Καλλιθέα και στα Πατήσια Αθηνών καταγράφηκαν, μεταξύ άλλων σύμφωνα με το Meteo, οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα (3/4), Τετάρτη, με τον καιρό να θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, παρά άνοιξη.

Ειδικότερα στο Χαροκόπειο και στα Πατήσια έφτασαν τους 26,9 και 26,6 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα, την ώρα που σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης, όπως τη Γόρτυνα και την Πλώρα, ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 30.

Παράλληλα, στη Βαγιονιά Ηρακλείου η θερμοκρασία άγγιξε τους 29,5 βαθμούς Κελσίου, στις Σταβιές τους 29,1, στη Σίβα τους 28,4 και στο Πετροκεφάλι Μοιρών τους 28,3.

«Οι μέγιστες ημερήσιες τιμές θερμοκρασίας την Τετάρτη 3 Απριλίου υποχώρησαν έως και 8 °C στα ηπειρωτικά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας σε σχέση με την Τρίτη 2/4, όμως στη Νότια Ελλάδα η θερμοκρασία διατηρήθηκε σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, 43 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 25 °C, σε σύνολο 514 σταθμών. O αντίστοιχος αριθμός των μετεωρολογικών σταθμών που κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 25 °C την Τρίτη 2/4, ήταν 300».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γιάννης Γιοκαρίνης – Αθώος ο τραγουδιστής

Λάκης Γαβαλάς – Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες και γυναίκες. Όταν ντύθηκα τσολιάς αισθάνθηκα ότι φορούσα φούστα