in

Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί-νταήδες που συνελήφθησαν για εκβίαση και δωροληψία

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος των δύο αστυνομικών που συνελήφθησαν γιατί εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άτομα που εργάζονται σε οικοδομές, προκειμένου να παραλείψουν αστυνομικούς ελέγχους, με το ανάλογο… τίμημα, διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

 

  • Παράλληλα οι αστυνομικοί, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Τα εγκλήματα που διέπραξαν οι αστυνομικοί αυτοί ανακάλυψε μετά από έρευνες η Ελληνική Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε πως ο πρώτος αστυνομικός απαιτούσε χρηματικά ποσά και ανταλλάγματα από ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και εργαζόμενο σε οικοδομή, για να τους ενημερώνει για τυχόν ελέγχους που επρόκειτο να γίνουν.

 

Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του σε δύο περιπτώσεις εκβίασης και δωροληψίας, καθώς και έντεκα περιπτώσεις παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου. Ο δεύτερος αστυνομικός δρούσε με αντίστοιχο τρόπο, ωστόσο ήταν εκείνος που πραγματοποιούσε περιπολίες και ελέγχους σε εργοτάξια και σπίτια, στα οποία πραγματοποιούνταν οικοδομικές εργασίες.

 

Απαιτούσε είτε από τους οικοδόμους, είτε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες κτισμάτων να του καταβάλουν διάφορα χρηματικά ποσά, διαφορετικά τους απειλούσε με σύλληψη. Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του σε δύο περιπτώσεις εκβίασης και δωροληψίας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά του Πάνου Βλάχου μετά τις δηλώσεις για τους δημοσιογράφους

Η απρόσμενη συνάντηση της Ριάνα με την Νάταλι Πόρτμαν στο Παρίσι