in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ποφάντης με τη μεταγραφή της Μασούρου στον ΑΝΤ1

Δεδομένη είναι η επιστροφή της Χρύσας Μασούρου στον ΑΝΤ1 μετά το διαζύγιο της με το OPEN, ωστόσο αναζητείται το ποια ακριβώς θέση θα αναλάβει. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τον Τζώρτζη Ποφάντη να είναι στα «κάγκελα». 

  • Το κλίμα για εκείνον στον ΑΝΤ1 είναι πολύ βαρύ με τις συνεχείς αποτυχίες. Να βρεθεί εκτός σταθμού δύσκολο, ωστόσο κάτι ακούγεται ότι ίσως ο ρόλος του περιοριστεί σε αυτόν του υπευθύνου στο τμήμα μυθοπλασίας.

Οι επόμενες μέρες στο Μαρούσι θα είναι κρίσιμες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί εκτός Αντ1; Να περιοριστεί στην θέση του υπεύθυνου στο τμήμα μυθοπλασίας που η μόνη του επιτυχία ήταν οι Άγριες Μέλισσες; Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα από ελληνική τηλεόραση και από τα γούστα του ελληνικού κοινού. Μάλλον ο Αντ1 δεν θέλει και πολύ την επιτυχία…

  2. η μασουρου κατεστρεψε το οπεν και την παιρνουν στον αντ1? πανε καλα? ποια επιτυχια εκανε στο οπεν η μασουρου με τις εκπομπες που εβαλε? δε παμε καλα. ελεος.

  3. Νομιζω οτι η κακη διαχειριση γινεται απο τον Κυριακου , υπαρχουν ατομα στον ΑΝΤ1 εδω και χρονια που σερνουν το καναλι απο την μια αποτυχια στην αλλη , αλλα ο Κυριακου ως αβουλος που ειναι εξακολουθει και τους εχει ως υπεθυνους , Λεβεντης , Ποφαντης , Λατσιου κτλ.Λιβανιζει και κραταει ατομα οπως τον Παπαδακη , ενα μετριας νοημοσυνης ατομο και κακος συνεργατης εξ οσων αποδειχτηκε!Ελπιζω ηΜασουρου να επαναφερει την Ινα Τριαντου με την ταξιδιωτκη της εκπομπη , μας λειπει

Ευφημία Καλογιάννη – «Δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος»

Η Νεφέλη Μεγκ για το πρωινό σ3ξ – «Θα είναι σαν να μπαίνεις σε στενό πηγάδι»