in

OMGOMG

Σε αδιέξοδο τα media του ΣΥΡΙΖΑ – «Αναβρασμός» στο «Κόκκινο 105,5», άγνωστο το μέλλον της «Αυγής»

Μεγάλη ένταση επικρατεί στα media του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» και στην «Αυγή», ιδιαίτερα μετά και τις τελευταίες εκλογές.

  • Στον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κουμουνδούρου την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε πολύ σκληρή ανακοίνωση από τους εργαζόμενους, οι οποίοι κατηγορούν τη διοίκηση του σταθμού και τον «βασικό μέτοχο», δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αθέτησαν υποσχέσεις για αυξήσεις στους μισθούς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δέσμευση για αύξηση 150 ευρώ οριζόντια σε όλους τους μισθούς µε ορίζοντα τη 15η Ιουνίου, καθώς, όπως οι ίδιοι λένε, παραμένουν καθηλωμένοι από το 2018. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν οι αυξήσεις αυτές, καθώς δεν υπάρχει στο κόµµα ηγεσία που θα την εγκρίνει.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει συνάντηση και για θεσμικά θέματα, όπως οι τριετίες, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά ασταμάτητα ως κόμμα, αλλά δεν τις συζητά για τους εργαζομένους του κομματικού ραδιοφώνου του.

 

Οι ίδιοι στην επιστολή ζητούν άμεσα συνάντηση και μιλούν για συνεργασία µε τους εργαζομένους στην «Αυγή» για κοινή στάση. Στην ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, πάντως, αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου ξεκίνησε η συζήτηση για την πιθανότητα να σταματήσει η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου και να παραμείνει µόνο η κυριακάτικη έκδοση. Ήδη οι νεοεκλεγέντες και οι επανεκλεγέντες βουλευτές δυσανασχετούν µε τις περικοπές στους μισθούς τους, που πηγαίνουν στα κομματικά Μέσα, τα οποία θεωρούν ότι δεν προσφέρουν τίποτα εδώ και καιρό.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι μετά και την 25η Ιουνίου τα σχέδια για κομβικές παρεμβάσεις στα media της Κουμουνδούρου, τα οποία υπήρχαν στα συρτάρια του Αλέξη Τσίπρα εδώ και τουλάχιστον μία τετραετία, καθίστανται πιο επίκαιρα από ποτέ, µε την αναστολή του καθημερινού φύλλου της «Αυγής» και τις περαιτέρω περικοπές στο «Κόκκινο» να θεωρούνται στην καλύτερη περίπτωση «μπαλώματα»…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Παραπολιτικά

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία – Νεκρός μέσα στο Νοσοκομείο μπροστά σε Γιατρούς και ασθενείς

Βίλνιους ΤΩΡΑ – Μια ώρα διήρκησε το ραντεβού Μητσοτάκη-Ερντογάν. Τι συζήτησαν;