Σε αδιέξοδο η Silia Kapsis – Αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision δίνουν όλες οι στοιχηματικές

1 Min Read
«Μόνο με ένα θαύμα θα περάσει η Κύπρος στον τελικό». Αυτό μου είπε επί λέξει χθες στη τυχαία συνάντηση που είχα έμπειρος μουσικός που ασχολείται χρόνια με τα Eurovision – ικα.
  • Η Κύπρος πλέον είναι κάτω από την 25η θέση στα στοιχήματα ενώ στα επιμέρους bets για τις προκρίσεις από ημιτελικούς σε τελικό καμία μεγάλη στοιχηματική δεν την περιλαμβάνει στις προβλέψεις της.
Έρχεται ένα ακόμη όμως δυσμένες στοιχείο: Το κομμάτι δεν άρεσε και στις ομάδες των eurofans που ναι μεν δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα – αν και ψηφίζουν μαζικά την ώρα του televoting – αλλά δημιουργούν κλίμα.
  • Το κλίμα για τη Σάττι είναι στις ομάδες αυτές θετικό για την Kapsis συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Και επίσης το ύφος του τραγουδιού δεν είναι αυτό που συνήθως αρέσει στις επιτροπής.
Πολύ δύσκολα λοιπόν θα καταφέρει η Κύπρος να βρεθεί στον φετινό τελικό της Eurovision. Οι πιθανότητες είναι κυριολεκτικά μηδαμηνές.
TAGGED:
Share This Article