in

CuteCute OMGOMG LoveLove

«Σασμός» Spoiler – Μαρίνα και Αντώνης ξανά μαζί. Η μεγάλη επιστροφή του αστυνόμου

Μεγάλες χαρές περιμένουν επιτέλους τη Μαρίνα στη σειρά «Σασμός» στα επεισόδια που έρχονται.

Η πλέον αγαπητή ηρωίδα έχει ταλαιπωρηθεί από τη μοίρα που ακόμα και τη μέρα του γάμου της με τον Αντώνη τη χτύπησε αλύπητα.

  • Ο Αντώνης κατάφερε να βγει ζωντανός από το δολοφονικό χτύπημα του Ευθύμη και στα επεισόδια του Σασμού που παίζονται τώρα έχει ξυπνήσει από το κώμα αλλά βασανίζεται από μετατραυματική αμνησία.

Έτσι δεν θυμάται ούτε τη Μαρίνα του ούτε τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το σπόιλερ της Κατερίνας Παπαγιανοπούλου στο TiVi Σίριαλ, ο Αντώνης θα γίνει τελείως καλά, θα γυρίσει στο χωριό και θα στηθεί μεγάλο γλέντι για αυτό.

  • Η αγάπη και η επιμονή της Μαρίνας αλλά και η βοήθεια της Σοφίας  θα κάνουν τον αστυνόμο να θυμηθεί τα πάντα. Έτσι θα επιστρέψει όχι μόνο στη γυναίκα του αλλά και στα καθήκοντά του στην αστυνομία.

Την ημέρα που ο Αντώνης θα βγει οριστικά από το νοσοκομείο, η γιαγιά Ειρήνη θα διοργανώσει ένα μεγάλο γλέντι για να ξορκίσει το κακό που έχει πέσει στους Βρουλάκηδες.

Ο Αντώνης δεν θέλει τυμπανοκρουσίες αλλά και η Μαρίνα είναι ανένδοτη. Οργανώνουν μια γιορτή στο σπίτι τους με ρακές, μεζέδες και λύρες για να μπει ξανά χαρά στο σπίτι τους μαζί με την επιστροφή του αστυνόμου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αυτό είναι το παραδεισένιο χωριό χωρίς αυτοκίνητα – Πληρώνεις είσοδο για να μπεις

Πάσχα 2023 – Το απόλυτο νυμφοπάζαρο ήταν φέτος στη Νάουσα της Πάρου