in ,

LOLLOL CryCry

Σαρωτικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 – Τέλος στις νέες σειρές και απολύσεις

Τρία στελέχη έχουν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 +. Χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη κρίση ή κάποιο πρόβλημα. Υπάρχουν όμως δεδομένα και νούμερα.

 

  • Το ΑΝΤ1 + δεν τράβηξε και το κομβικό σημείο δεν ήταν άλλο από την αδυναμία να προβληθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Μουντιάλ του προηγούμενου καλοκαιριού. Είναι προφανές πως οι Έλληνες με εξαίρεση το Netflix δεν έχουν συνηθίσει ακόμη την κουλτούρα των συνδρομητικών δικτύων.

 

Επίσης Cosmote TV και Nova βασίζουν το πελατολόγιο τους σε παλιά συμβόλαια που τρέχουν ακόμη καθώς παρέχουν συνδυαστικές προσφορές με τηλεπικοινωνίες. Και φυσικά είχαν τα προηγούμενα χρόνια το πλεονέκτημα των αθλητικών μεταδόσεων.

 

  • Ο ΑΝΤ1 + επένδυσε πολλά χρήματα σε πρωτότυπες παραγωγές που δεν ήρθαν ποτέ πίσω. Τώρα θα μετατραπεί σε κανάλι που θα δείχνει πρώτο επεισόδια σειρών που θα βγαίνουν και στο ελεύθερο κανάλι αλλά και θα έχει όλο το αρχείο του παλιού προγράμματος.

 

Έτσι θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες το πλάνο ενώ για αργότερα υπάρχει η προοπτική συνεργασίας με άλλο δίκτυο για τη δημιουργία καινούργιου συνδρομητικού καναλιού. Ωστόσο αυτό αργεί πολύ ακόμη… Θα σας έχω προσεχώς περισσότερα…

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Καρέ καρέ» η επιχείρηση σύλληψης του βομβιστή της τράπεζας στα Πετράλωνα [βίντεο]

Με χειροπέδες Σέρβοι εκτελεστές που “καθάρισαν” στόχους στην Βάρη και στην Κέρκυρα