in

Σάρωσε στις εκλογές ο Σάκης Αρναούτογλου – Πόσες ψήφους πήρε ο Σάκης Κατσούλης με Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από τον γνωστό μετεωρολόγο στη Θεσσαόνίκη, πόσο καλά τα πήγε ο νικητής του Survivor All Star

  • Την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης εξασφάλισαν Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Αγγελούδης, που πλέον δίνουν μάχη… γοήτρου για την πρωτιά στον α’ γύρο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση στο 84,62%.Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ο ΧΥΔΑΙΟΣ Νου Δούλος Νικόλας δεν παίζεται. Βρίζει ΧΥΔΑΙΑ όλους τους πολιτικούς αντιπάλους, βρίζει ΧΥΔΑΙΑ όσους αθώους πολίτες δεν είναι ΝΔ, τους εύχεται κατάρες, να τους πάρουν το σπίτι, να τους κλείσουν φυλακή για να μην έχουν ελευθερία λόγου ώστε να μην λένε αλήθειες και τους κάνει μπούλινγκ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    Ο Νου Δούλος Νικόλας είπε ψέματα ότι η μητέρα του πέθανε ενώ η μητέρα του, ΕΥΤΥΧΩΣ, είναι καλά και χαίρει άκρας υγείας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ. Πέθανε ακόμα και την μητέρα του ΤΟ ΖΩΟΝ.
    Ποιος άνθρωπος μόλις θα πέθαινε η μητέρα του θα είχε όρεξη να ασχοληθεί με τα πολιτικά και να χαίρεται για ηλίθιες νίκες ενώ η μόνη του στενοχώρια είναι να μην του θίξουν την Κούλα αντί για τον δήθεν χαμό της μητέρας του? Κανείς. ΕΛΕΟΣ. Αντί να τον πειράζει για τόσα και τόσα μπινελίκια που έχει ακούσει ο ίδιος ο Νικόλας και του αξίζουν, τον πειράζει να μην του βρίσουν την ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΑ.
    Μιλάμε για παράνοια. Ο ορισμός του φανατισμένου αρρωστημένου κομματόσκυλου. 🤮

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ. ΑΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ή ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΡΙΣΕΙΣ.
    ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

«Μουδιασμένοι» Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου – «Διανύουμε πολύ δύσκολες μέρες»

Τεράστια έκπληξη με την Έλενα Παπαρίζου – Ποια τηλεοπτική εκπομπή θα παρουσιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)