in

CryCry LOLLOL

Σάρωσε και φέτος τους “Χρυσούς Σκούφους” ο Μποντρίνι – Η αποδοχή και η σπόντα

Ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων του 2024 και μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» θα συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ δε δίστασε να πει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για δική του εκπομπή.
Το Etrusco και το Botrini’s στην Αθήνα βρέθηκαν, για μια ακόμα φορά, στην κορυφαία θέση των βραβεύσεων του θεσμού των Χρυσών Σκούφων.
“Ευχαριστώ όλη τη μεγάλη ομάδα μου, χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Νίκος Μπίλλης, Αντώνης Φλώρος…ονόματα Αλλά η χαρά δεν σταματά εδώ. Με ένα Χρυσό Σκούφο βραβεύονται και τα εστιατόρια του ομίλου Katikies το Selene, στη Σαντορίνη το Botrini’s στη Σαντορίνη και το Botrini’s στη Μύκονο, περήφανοι νιώθουμε βέβαια και για το Top-notch που πήρε στην πρώτη χρόνια της νέας εποχής του και ο Κουκούμαλος στη Σαντορίνη Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις. Χρειάζεται συνέπεια, συνέργεια, σκληρή δουλειά και φυσικά μια ενωμένη ομάδα που πιστεύει, που εμμένει και επιμένει, που συμμετέχει στους κοινούς στόχους και συμβάλει ενεργά στην επιτυχία. Μια ομάδα που αγαπάει τη μαγειρική, που πιστεύει στην έννοια της φιλοξενίας, μια ομάδα που αντιλαμβάνεται την εστίαση με το ίδιο τρόπο. Σας ευχαριστώ όλους συνεργάτες, προμηθευτές, συνοδοιπόρους, οικογένεια μου και dream team μου!”

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νίκαια ΤΩΡΑ – Τροχαίο με περιπολικό. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά

Κόρινθος ΤΩΡΑ – Πέθανε από σηψαιμία ασθενής μετά από τραγικό λάθος σε χειρουργείο