in

Σαρώνουν οι “Σέρρες” στο Netflix με την υπογραφή του “Pedio”

Ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί. Το είδαμε στο παρελθόν με το Maestro όταν μπήκε στο Netflix, το είδαμε με τόσες ελληνικές ταινίες, οπότε ήταν ζήτημα χρόνου για ακόμα μια παραγωγή να αυξήσει κατακόρυφα τη δημοφιλία της στο ελληνικό κοινό μέσα από την είσοδό της στην πλατφόρμα.

Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη είναι μια σειρά που κυκλοφόρησε στο ΑΝΤ1+ τον Απρίλιο του 2022 σε εκτέλεση παραγωγή της εταιρείας “Pedio Productions” και επειδή τότε η πλατφόρμα ήταν εντελώς καινούργια, αυτή η σειρά, ούσα η πρώτη παραγωγή της πλατφόρμας, είχε γίνει το θέλγητρο για να γίνουν εγγραφές.

  • Η είσοδος τους όμως στο Netflix πήρε αυτό το hype και ήδη το έχει στείλει στην στρατόσφαιρα. Μάλιστα, αυτή τη δεύτερη κιόλας μέρα προβολής της στο Netflix κατάφερε να ανέλθει στην πρώτη θέση πανελλαδικής προτίμησης των τηλεθεατών της πλατφόρμας.

Θα μπορούσε άνετα να έχει ως και τη διαδρομή του Casa de Papel, με την έννοια πως ο ισπανικός θρίαμβος προβλήθηκε πρώτα σε ισπανικό δίκτυο και πήγε άπατη η σειρά και αγόρασε την πρώτη σεζόν το Netflix για να γίνει hit και να οδηγήσει σε όλη αυτή τη φρενίτιδα.

Προφανώς, οι Σέρρες δεν θα οδηγήσουν σε αυτή τη φρενίτιδα παγκοσμίως, αλλά ίσως μέσα από την πλατφόρμα να βρουν το καύσιμο για να ωθήσουν τον ΑΝΤ1 στην παραγωγή μιας 2ης σεζόν.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

My style rocks – Αντέγραψε το outfit πασίγνωστου οίκου μόδας και ο Σκουλός την ξεσκέπασε!

Εισβολή ενόπλου σε εργοστάσιο – Αναφορές για ομήρους