in

CryCry OMGOMG WTFWTF

Σαντορίνη ΤΩΡΑ – Στα χαρακώματα η κόρη του νεκρού συντηρητή βίλας και ο πατέρας του 25χρονου φονιά

Τραγική εξέλιξη είχε ο καβγάς μεταξύ δύο συναδέλφων στη Σαντορίνη, καθώς ο ένας έχασε τη ζωή του, ενώ ο δεύτερος έχει συλληφθεί. Η υπόθεση αφορά το θάνατο 51χρονου συντηρητή βίλας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τον έντονο διαπληκτισμό του με νεαρό σεφ.

  • Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού συγκλονίζει, μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της: “Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί…”, περιγράφει.
  • Και συνεχίζει: “Δεν τον γνώριζα (σ.σ. τον 25χρονο), αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο”.

 

Στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: “Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου”.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να προστατευθεί. Ο 51χρονος συντηρητής βίλας τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παγωμάρα στο Star με τις επιδόσεις του «Shopping Star». Δεμένοι με το συμβόλαιο της Ηλιάνας

Ο Καναράκης κράζει τους μαϊντανούς υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών «Ζητώ…»