in

AngryAngry OMGOMG

Σαντορίνη – Συνελήφθη στη Νάξο ζευγάρι που «άνοιγε» σπίτια

Με ενοικιαζόμενο όχημα έφτασαν ένας άνδρας και η σύντροφός του στη Σαντορίνη όπου, μέρα- μεσημέρι της Κυριακής, διέρρηξαν τέσσερα σπίτια εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων που είχαν πάει να ψηφίσουν. Με την πλούσια λεία τους, μπήκαν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά, όμως συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα, στη Νάξο.

  • Οι δυο Έλληνες διέπραξαν τέσσερις κλοπές σε σπίτια στις περιοχές Φηρών, Ημεροβιγλίου και Μονολίθου και μάλιστα σε ένα από αυτά κλείδωσαν μέσα τον ένοικο που επέστρεψε ξαφνικά, για να μην τους αναγνωρίσει! Αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν στο πλοίο και πίστεψαν ότι είχαν καταφέρει να διαφύγουν. Όμως, κατά την άφιξη τους στη Νάξο εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού και του αστυνομικού τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που είχαν ενημερωθεί από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Κατά την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στις αποσκευές τους βρέθηκαν μετρητά ύψους 7.500 ευρώ, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχαν κλέψει από τα σπίτια που παραβίασαν. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη κατακράτηση και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σχολεία – Αρχίζει η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων για τα λύκεια

Επιστρέφει το «Dragons Den» – Αναμένεται σε λίγες μέρες το όνομα του 5ου κριτή….